Hamar
I stedet for å si ja til HamKams tilbud om ny kontrakt, valgte 34-åringen å si ja til å bli ny daglig- og sportslig leder i Moelven - i tillegg til å spille for moderklubben sin som i år rykket opp til Bondeligaen.
- Det er litt på grunn av studier at jeg gjør dette valget. Jeg trives ikke når det blir halvvegs. Jeg vil ikke ha en middels sesong hvor jeg føler jeg ikke bidrar hundre prosent, sier Bjerke som er inne i sitt andre år som osteopat-student.
Han avsluttet sesongen bra i HamKam etter å ha slitt med en skade tidligere i år.
- Det er lenge siden jeg har følt meg så bra. Og det er vemodig å gi seg, men det føles likevel riktig, sier Bjerke.
Han innrømmer at det var en følelsesladet kveld i går. Og på sosiale medier ble han hyllet av både fans og lagkamerater.
- Det er hyggelig å bli satt pris. Det er mange som har gitt lyd fra seg, sier Bjerke.
Og stemningen på Twitter i går var unison. Veger Bjerke er folkets spiller:
«En Pitbull sier takk for seg! Jeg sier takk for alt
Jørgen Berntsen, Briskebybanden
«En legende takker for seg!Takk for fine og innholdsrike år vi har hatt sammen! Ingen over, ingen ved siden. Bøyer meg i støvet»
John Anders Rise, lagkamerat
«Et forbilde, en legende, en fantastisk spiller, men først og fremst en god kamerat takker av! Han fortjener en hyllest!»
Truls Hagen, lagkamerat
«Det har vært en ære å være lagkameraten din i 3 år! Et forbilde som vil bli savnet i garderoben og banen! En sann legende!»
Oddbjørn Lie, lagkamerat
«Du fikk også oppleve ting jeg har drømt om, og drømmer om enda! Grisetakle Morten Berre!»
Håkon Taskerud, supporter
«Pitbull-Bjerke. Kaptein-Bjerke. Du er en klubbspiller som alltid har blødd for drakta»
Lars Martin Bråten, supporter
«Det er veldig mange som skal takke DEG, Vegar !»
Lars Tjærnås, fotballekspert
«Takk for alle pasninger, taklinger, tunge løp, mål og innsats! Vegar Bjerke. Du er en ekte klubblegende! Et liv i grønt og hvitt! Takk Vegar!»
Aleksander Wahlø, supporter
«Synd for HamKam, fotballklubber trenger sånne typer»
Anders Ludvigsen, Dala-spiller
«Blod, svette, tårer er vår eneste resept». Akkurat dette har Vegar Bjerke ofret for Kamma i 17 år!!!»
Kent Stenseth, fotballspiller
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.