Hvis det fortsatt var noen som hadde håp om at HamKam skulle ta igjen Elverum, så er det bare å glemme det etter enda en blodfattig forestilling.

HamKam-spillerne følte det nok urettferdig da de gikk av Briskeby-matta i går. Hønefoss hadde jo ikke så mange sjanser.

Men de hadde såpass stolthet at de ga alt i de avgjørende duellene. Som da Kevin Beugre knuste Tobias Ødegård i den fysiske duellen som satte opp spissen alene mot Emil Holst. Det er slike avgjørende dueller som ikke kan tapes.

HamKam-stopperne kunne for øvrig løst situasjonen lett med å ta ut et par meter sikring, men endte opp med å rope på offside. Det er en god oppskrift på hvordan man ikke skal gjøre det.

Å lage straffe med tre mot en i egen 16-meter er heller ingen smart løsning. Og slik fikk Beugre sjansen til å stjele alle tre poengene etter at HamKam også hadde scoret på sin straffe rett før pause.

Virker bare skuffet

Det undrer meg veldig når jeg ser HamKam-spillerne passere meg en etter en på vei inn i garderoben at ingen av dem ser særlig sinte ut. De ser bare skuffet ut. Veldig skuffet.

Jeg håper at noen av dem kastet noen fotballstøvler i veggen da de kom inn i garderoben og var ordentlig forbannet, men jeg hørte ikke noe som tydet på.

I så fall står vi igjen med Marius Hagens nedsparking av cornerflagget som det eneste tegnet på sinne. Det ble belønnet med enda et gult kort.

Jeg forventer faktisk at disse spillerne, som var med på å sørge for at Kent Bergersen mistet jobben sin, stiller opp litt ekstra når de har fått en ny trener.

Det hele understrekes av at det er Simen Bolkan Nordli som står igjen som det eneste positive å snakke om. 99-årgangen, som kom rett fra interkretskamp tidligere i uka, fikk sjansen fra start og var kanskje lagets beste spiller, skaffet straffe og hadde et kroppsspråk som fortalte oss at han mener alvor med fotballen.

Det trengs folk som ikke bare sier de er vinnerskaller eller som sier de skal bruke HamKam for å få fart på karrieren igjen.

Det trengs folk som mener alvor.

Dårlig start for Knappen

For Kevin Knappen har det vært en dårlig start som HamKam-trener. Han må i enda større grad gi beskjed om hva som forventes. Jeg tror ikke han kan bli for tydelig her. Foreløpig er det langt fra dette HamKam-laget til det vi har sett av tidligere Knappen-lag som har vært mye tøffere og hardtkjempende.

Knappen må allerede nå tenke på hvem han vil ha med seg videre for det som skal komme. HamKam har en veldig lang vei å gå. Og akkurat nå er det langt flere som sier de ikke vil være med enn de som står fram og sier de vil gå først i krigen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00