Midtbanespilleren er nemlig høyaktuell for en overgang til KFUM.

Klubben rykket ned fra OBOS-ligaen etter sist sesong, og har havnet i samme avdeling i 2. divisjon som HamKam.

– Det er riktig at han er aktuell for oss. Han har vært med på noen treninger. Vi har hatt en positiv prat, forteller KFUM-trener Jørgen Isnes til HA-sporten.

Foreløpig har ikke Oslo-klubben bestemt seg at de definitivt kommer til å gå for Hagen.

Vi må gå et par runder før vi kommer i boks. Vi må se hvilke andre spillere vi har mulighet til å hente inn. Vi skal hente inn en sentral midtbanespiller, det er vi sikre på, forklarer Isnes.

– Fristende

Hagen erkjenner at det er fristende med spill for KFUM.

– Ja, hvis det går i boks så blir det spennende. Det er mer totalpakken som må gå opp for min del, sier Hagen.

KFUM er kjent for å være en klubb som ikke øser ut penger på spillerlønninger.

– Vi har startet som smått. Man er noe bedre vant oppi Hamar-området enn det vi er i Oslo-området og hos KFUM. Vi ser jo det i alle sammenhenger, at vi er ikke i nærheten av å kunne ligge på det andre klubber gjør utenfor Oslo-området. Hvis du snakker med en Raufoss-spiller, så er det langt mellom oss og dem. Men vi har andre ting vi kan tilby, og det spørs hva man setter høyest, forklarer Isnes.

Hagen forteller at ingenting er i nærheten av å være i boks, men at det er interesse fra begge parter.

– Om det er førstevalg, det vet jeg ikke helt. Men det er spennende. Det er det jeg kan si.

Kan hindre Kamma-opprykk

Hagen er også klar over at han kan være med på å stikke kjepper i hjulene for HamKam dersom han går til KFUM.

Men selv om han er en ekte Kamma-gutt, må han legge følelsene for klubben til side.

– For meg så ser jeg bare profesjonelt på det, og det hadde jeg gjort uansett, at den klubben jeg spiller for, det er det viktigste for meg uansett. Jeg har tankene mine kun der jeg er, sier Hagen.

KFUM-trener Isnes forteller at det kan være de forsøker å lande signaturen til Hagen om kort tid.

– Det kan selvfølgelig skje at han kan få et tilbud i løpet av kort tid. Samtidig så vil det være andre spillere som er aktuelle, så for oss er det viktig at vi får sett på disse spillerne, også. Jeg har sagt det til Kristoffer, sier Isnes.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.