• FORTSETTER OPPTUREN?: Svein Inge Haagenrud og HamKam tok ett etterlengtet poeng mot Nest-Sotra. I kveld kan oppturen fortsette mot Fredrikstad. FOTO: Trond Lillebo, arkivfoto

HamKam - Fredrikstad 1-3

Med Andreas Hollingen på midten fra start, og ett poeng kapret i forrige serierunde, kom HamKam til Fredrkstad-kampen med et uvant snev av selvtillit.

Etter bare fire-fem minutter kom imidlertid avkjølingen da Steffen Nystrøm gjorde kveldens første etter en glipp av Emil Holst. Oppgjøret endte til slutt 1-3, men Svein Inge Haagenrud er fornøyd med mye etter hjemmetapet.

- Tidligere har vi forbedret oss defensivt, men i dag synes jeg vi gjør et kvantesprang offensivt, og vi er langt bedre spillemessig enn tidligere. 1-3 hjemme er selvfølgelig ikke et bra resultat, men vi må se mer bak resultatet enn mange andre lag. Vi skaper sjanser og er i perioder gode framover på banen i dag, oppsummerer HamKam-treneren.

Børmark-By scoret igjen

HamKam tok kommandoen etter FFKs drømmestart, og da en snau halvtime var spilt, kom hjemmelagets velfortjente utlikning. Superfriske Ørjan Børmark-By fanget opp en ball fra Fredrik Sjølstad og hamret inn 1-1.

- Ørjan kommer til å bli god i HamKam. Han jobber veldig hardt og er lei å møte. Jeg er veldig fornøyd med ham, smiler Haagenrud.

Kalddusjen kom bare noen få minutter senere. Håvard Åsheim fikk stå merkelig alene etter et frispark, og fra fem meter headet han Fredrikstad tilbake i front.

Like før pause klemte Julius Adaramola, som for øvrig lurte Lars Øvernes fra midtbana for et drøyt år siden, til fra 30 meter. Nigerianerens kanonkule fløy inn i lengste kryss, og Emil Holst ble gjort til tilskuer.

HamKam blir dermed stående med seks poeng. Neste mulighet kommer allerede søndag når HamKam gjester Hødd.

HamKams lag (4-4-2): Emil Holst - Isoken Goubadia, Prince Mambouana, Håkon Aalmen, Erik Niklas Wenderyd - Andreas Hollingen, Jørn-André Jacobsen - Martin Trøen (Kristian Eriksen fra 45.), Fredrik Sjølstad (Niklas Stenquist fra 67.), Mustafa Hassan (Henrik Lehne Olsen fra 81.) - Ørjan Børmark-By.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.