• STYRTE SPILLET: Innleide Andreas Hollingen var sentral i HamKams gode offensive tendenser mot Fredrikstad. FOTO: Fredrik Hubred Hagen

Andreas Hollingen hadde spilt en halv andrelagskamp og deltatt på to treninger med HamKam før debuten på Briskeby torsdag kveld. Selv om Fredrikstad vant 3-1, er den Molde-eide 19-åringen fornøyd sine første minutter i grønt og hvitt.

- Det var kjempeartig å få kjenne litt på trøkket. Det har jeg savnet i 2. divisjon hjemme i Molde, der man nærmest bare spiller for å spille. Her spiller man for å sanke poeng foran et publikum, og det er artig, smiler den lovende midtbanespilleren i videoen over.

Gode spillere

Talentet styrte HamKam-spillet med stor ro, et sjeldent overblikk og sikre pasninger i debuten. Han mener trener Haagenrud har gjort en god jobb de siste månedene, og at HamKam lagmessig har kommet godt ut av sommerens krise.

- Jeg synes vi spiller bra i dag, og det er overraskende bra med tanke på at vi har så mange nye spillere. Det har kommet inn mange gode spillere, og HamKam kommer til å bli bedre og bedre utover høsten, lover Hollingen.

- Bedre PASNINGER enn Ante

Svein Inge Haagenrud lot seg begeistre av Hollingen under andrelagskampen mot Sander. Også etter den reelle debuten er HamKam-sjefen fornøyd med sin nye midtbanemaestro.

- Han er en klassespiller på dette nivået. Han slår bedre pasninger enn Ante, skryter HamKam-treneren og sikter til kroatiske Ante Vitaic, som skrudde inn cornere og lekte med motstanderne på Briskeby i 2008.

Se hele intervjuet med Andreas Hollingen og hør om hans høye fotballambisjoner i videoen over!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.