- Vi får et bra resultat, men prestasjonen er ikke bra. Vi er upresise med ballen, vi slurver i presset. Og jeg synes vi gjør for mange dårlige valg. Vi blir spillende mye fra side til side, sier Kevin Knappen til HA-sporten.

Les også: Bolkan Nordli vil på landslaget

Da Hønefoss slo HamKam 1-2 på Briskeby 12. juni 2016, trodde nok de færreste at HamKam skulle gå de neste 23 kampene uten å tape.

- Det har vært en bra vinter. Vi har vært skadefrie stort sett hele tiden, og det var først i dag at vi hadde tre spillere ute. Vi har vært førende mot stort sett alle, selv om vi ble trøkket litt i dag. Vi har fått gode resultater, og det må gi selvtillit til laget.

Se høydepunktene i toppen av artikkelen!

Neste mandag begynner alvoret: HamKam møter Asker på bortebane. 

- Vår største utfordrer er oss selv. Dersom vi ikke jobber hardt, vil vi uansett få det tøft. Men jeg er trygg på at spillerne ønsker å oppnå et godt resultat. Vi går inn til den kampen med selvtillit, sier han.

Jarosinski-tabbe

HamKam startet kampen best, og det tok ikke lang tid før Ivar Sollie Rønning var nære scoring. Trønderen fikk et langt oppspill, dro seg inn fra venstresiden og fyrte av. Ballen gikk via et Hødd-bein og ut til corner.

Selv om det var Kamma som styrte spillet i starten, var det vertene som skulle få den første goalen. Torbjørn Kallevåg svingte en dødball inn fra venstresiden, og HamKam-målvakt Lukasz Jarosinski feilberegnet totalt da han gikk ut for å bryte ballen - som i stedet gikk inn ved den nærmeste stolpe.

Da Martin Breivik hadde holdt Ole Erik Midtskogen på hjørnet av 16-meteren, fikk HamKam straffe. Truls Jevne Hagen satte den sikkert nede til venstre for seg selv.

Hødd hadde flest sjanser før hvilen, men uten å få uttelling. 

Sollie Rønning i sentrum 

Ivar Sollie Rønning hadde to gigantsjanser til å score like etter hvilen, men begge hodestøtene til den tidligere Levanger-spilleren gikk på utsiden av stolpen.

Da Truls Jevne Hagen lempet en dødball inn i boksen, var Sollie Rønning derimot klinisk i avlsutningsøyeblikket. Han tok imot, vendte opp og satte kula via stolpen og i mål. 

- Vi snakket om å sette litt mer trøkk på dem i pausen. Ivar får to enorme muligheter, og det var godt at han fikk inn den siste, sier Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.