I fotograf Trond Lillebos videomontasje kan du se hele bildeserien som viser hva som skjedde da Emil Sildnes brakk beinet etter bare seks minutter mot Hødd.

Hamar Arbeiderblad har nå fått bekreftet at begge leggbeinene i venstre bein er røket av. Og Emil Sildnes ligger nå på sykehuset i Elverum.

- Han har kjempet bra i hele vinter og dette skulle bli hans år, der han skulle slå skikkelig igjennom. Så kommer den uheldige skaden helt i starten. Hele laget lider med Emil. Vi skal støtte og backe han opp i rehabiliteringen. Vi håper selvsagt han kommer tilbake så fort som mulig, sier HamKam-kaptein Victor Adebahr. 

Hvor fort gjenstår nå å se. Etter det Hamar Arbeiderblad får opplyst skal Sildnes opereres tirsdag.

Les også
SPORT HamKam-kaptein Viktor Adebahr var skuffet over utf
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.