Etter 32 minutter sendte Fredrik Sjølstad HamKam i ledelsen etter et perfekt frispark signert Truls Jevne Hagen, riktignok kraftig i mot spillets gang.

Likevel det skulle ikke gå lang tid før Kristiansund utlignet. Lars Øvernes og Oddbjørn Lie misforstår hverandre slik at Jean Alassane Mendy får gå fritt fram foran et åpent Kamma-bur og utligne for vertene før publikum har fått tid til å sette seg igjen.

- Jeg får beskjed om at keeper har den og lar den gå til Lars (Øvernes). Dessverre går den mellom beina hans. Det er slikt som heldigvis ikke skjer veldig ofte. Den er ganske tung å få da vi leder 1-0, sier Oddbjørn Lie.

Kun to minutter etter utligningen, var Kristiansunds snuoperasjon et faktum. Også denne gangen var det en forferdelig forsvarsspill med Edmir Asani i spissen som sto bak. Kristiansunds Andreas Rødsand fikk enkelt pirke inn 2-1 til vertene. Det som så ut til å bli en drømmeåpning for HamKam, snudde kjapt til å bli et mareritt. 2-1 var stillingen da lagene gikk inn til pause.

I andre omgang fortsatt Kristiansund der de slapp og scoret to enkle mål. Mendy ga seg ikke før han hadde scoret tre mål. I tillegg scoret Erlend Sivertsen slik at sluttstillingen ble hele 5-1.

FØR KAMPEN:

Emil Dahle avgjorde forrige søndag fra kamp etter å ha blitt satt opp som kantspiller i den andre omgangen mot Kongsvinger. I dag mot Kristiansund starter Dahle nettopp der han avsluttet sist, på kanten.

Dermed blir det en plass åpen på midtbanen. Den har Vegard Skogheim valgt å gi til Fredrik Sjølstad, som fra før av har to starter så langt denne sesongen. I Sjølstads mange innhopp har han vært frisk og bidratt positivt med sin pasningssikkerhet og gode ballkontroll.

Vegar Bjerkes operasjon setter som kjent ut veteranen inntil videre, og inn på høyrebacken spiller Truls Jevne Hagen som ventet.

- Vi har en klar kampplan. Så gjenstår det å se om vi klarer å holde oss til den i to ganger 45, sier HamKam-trener Vegard Skogheim, og legger til:

- Vi har måttet gjøre endringer på grunn av skaden til Tore Andreas Gundersen og Vegar Bjerkes operasjon. Likevel synes jeg vi stiller med en sterk tropp i dag, sier han.

Disse grepene har han ekstra tro på før møtet med Kristiansund:

- De er et sterkt lag som er godt organisert og godt offensivt. Da må vi la ballen gå og ha god bevegelse for å utmanøvrere Kristiansund, sier han.

HamKam stiller med følgende lag (4-3-3): Lars Øvernes - John Anders Rise, Oddbjørn Lie, Edmir Asani, Truls Jevne Hagen - Viktor Adebahr, Fredrik Sjølstad, Aziz Idris - Erik Tønne, Emil Dahle, Anders Nedrebø

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.