HamKams daglige leder, Finn Jul Paulsen, bekrefter at Thorstein Helstad har vært diskutert i klubben etter at den tidligere HamKam-spilleren sa nei til kontraktsforslaget fra Lillestrøm.
- Helstad høres ut som en spennende spiller, som kan tilføre oss mye. Men vi vet ikke om han er interessert og hva det eventuelt vil innebære i lønn, sier Paulsen, som er opptatt av at HamKam holder på dagens lønnsstruktur.

Lillejordet bekrefter

Det er Svein Inge Haagenrud som har hatt kontakten for HamKam. Selv er Thorstein Helstad på ferie for tiden, men hans agent, Stig Lillejord, bekrefter at HamKam har ringt og forhørt seg.
- Jeg har snakket med Haagenrud, og Thorstein synes det er smigrende at klubben viser interesse. Men jeg tror ikke HamKam er tema for han akkurat nå, sier Stig Lillejord til HA-sporten.
- Thorstein har fortsatt mye ugjort som fotballspiller og ønsker å spille på det øverste nivået. Vi har allerede takket nei til tilbud.
- Er HamKam helt utelukket?
- Nei, jeg vil ikke utelukke noe som helst, men jeg vil ikke gi noen forhåpninger til fansen om at han spiller for HamKam neste sesong. Nå er Thorstein på ferie, og når han kommer hjem om 14 dager skal vi se på alle forespørslene, sier Lillejord.

Venter på svar fra Dahle

På Briskeby venter man fortsatt på svar fra Emil Dahle, mens Erik Lamøy har gitt beskjed om at han ikke lenger er aktuell for HamKam (se egen sak).
- Det betyr at vi må se etter en ny kantspiller. Men vi er ikke stresset for at vi ikke skal greie det. Jeg er sikker på at vi skal få gode spillere til HamKam, sier Svein Inge Haagenrud.
Svært mye tyder på at Emil Dahle blir borte.
- Vi vet at Dahle har kontakt med Stabæk, og at han er interessert i å spille i Tippeligaen, sier Finn Jul Paulsen.
- Dahle har også gitt uttrykk for at han velger Stabæk hvis han får kontrakt. Pr. dato har vi ikke fått noen beskjed om hva han gjør.
- Har han fått noen frist?
- Han hadde en frist, men det har vært litt turbulens i Stabæk etter at Petter Belsvik sluttet som trener, så det kan ta mer tid. Det ligger nok på vent, men sånn det ser ut nå, virker det som om Emil Dahle blir borte fra HamKam, sier klubbens daglige leder.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00