• SAMARBEID: Briskebyturneringen streames og finalene kommenteres på HA-tv søndag. Til venstre Rune Steen Hansen som skal kommentere finalene og HamKams Anders Langset som er turneringsleder. Foto: Mattis Røhne

Turneringsleder Anders Langset gleder seg over at Briskebyturneringen vil nå ut til enda flere enn de som er til stede på banene i årets turnering.

I et samarbeid med HATV sendes det nemlig 24 timer fra Briskeby lørdag og søndag. I videoen over kan du se alt som skjer på Briskeby lørdag og søndag.

- I år som i fjor vil vi sende finalene søndag, men i tillegg vil vi streame det som skjer på Briskeby fra klokken 08.00 til 20.00 begge dagene. Det vil si at folk kan følge turneringen live fra Briskeby med stadionlyd begge dager, sier Langset, som har et eget team som vil produsere bildene.

Seks kamper kommenteres

Når finalespillet starter, blir også kampene kommentert.

HAs sportsredaktør, Rune Steen Hansen, gjentar fjorårets suksess, og følger spark for spark i de seks finalene.

- Det er ikke så lett å kommentere lag en ikke kjenner fra før, så jeg vil forsøke å få inn gjestekommentatorer som kan bistå, sier Steen Hansen.

Junior Strikers

Han har sikret seg Werner Bigseth som bisitter hvis Junior Strikers skulle komme til finalen.

Hamarmannen, Bigseth, som er bosatt i Spania, har med seg tre lag fra området ved Torrevieja, men bare ett av dem er i en årsklasse der det kan bli snakk om finalespill..

- Det blir veldig spennende å se Junior Strikers. Det er av de bedre lagene på den spanske østkysten, og klubben er en aktuell samarbeidspartner for HamKams fotballakademi, sier Steen Hansen.

Han ser fram til å kommentere fem timer med fotball søndag, og kanskje blir det en lokal godbit i finalen også. I gutter 16 år stiller både HamKam og Ottestad lag, og disse har hatt mange herlige oppgjør siden de møttes for første gang.

I tillegg til at de seks finalene sendes direkte, blir hver finalekamp lagt ut som egne filer på h-a.no i etterkant av turneringen.

Champions League-stil

Turneringsleder Anders Langset sier til HA at de ønsker å gjøre litt ekstra ut av finalene.

- I finalene blir det utmarsj med fanfare, og det blir litt i Champions League-stil, sier turneringslederen som ser fram til kampstart lørdag morgen.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.