Da HamKam slo Follo komfortabelt 3–0 lørdag, dro Franck Semou på seg sitt femte gule kort for sesongen.

Og dermed er dansken utilgjengelig når serielederen reiser til Bærum lørdag.

flere muligheter

– Vi vurderer mellom tre muligheter: Vi kan kjøre Marius Bratberg Lund på høyrebacken, flytte Truls Jevne Hagen opp på sentral midtbane, og dermed spille ganske likt som vi gjorde før Nicholas Mickelson dro på landslaget, forteller Knappen.

Den andre varianten er slik:

– Vi vurderer også å bruke Truls som høyreback, dra Petter Vaagan Moen inn sentralt, og så bruke Valentin Blaka på kanten. Det samme gjelder med Mathias Pedersen Aasand, som også er ving. Det er de tre valgene vi har.

– Ser du på dette som et luksusproblem, eller tenker du at dere er inne på stålet nå?

– Vi har Franck ute, pluss at både Simen Bolkan Nordli og John Anders Rise er ute. Jeg er helt trygg på at erstatterne vi velger mellom, kan gå inn og gjøre en god jobb. Men vi tåler ikke flere fravær nå, sier han.

ber spillerne ta muligheten

Knappen er klar på at dette er sjansen den ikke-faste spilleren har til å vise seg fram.

– Når en spiller er ute, er det en fordel for en annen. Den spilleren som får sjansen nå, bør blomstre, sier Knappen.

Han er forberedt på å møte Bærum.

– De ønsker å styre kamper, og de er dermed et typisk Oslo-lag. Nøkkelen til suksess er å være ekstremt gode defensivt, for da vil vi få mange gode brudd. De scorer mye, men de slipper også inn mange mål, sier han.

mye positivt

Den tidligere Elverum- og Brumunddal-treneren merker at Hamar-publikumet setter pris på den jobben HamKam gjør – både på og utenfor fotballbanen.

– Det er godt å se at vi har klart å vekke til live noe som har vært dødt i noen år.

Knappens oppgave er å få mest mulig ut av laget.

Noe han har mestret meget godt denne sesongen.

– Vi jobber knallhardt med å være med der oppe. Og så skal vi også jobbe for å utvikle de unge spillerne vi har her. Det er en spennende tid, og jeg føler at vi er på gang, avslutter Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.