HAMAR: - Vi har lagt opp til at vi skal ha et salg i år, men ikke for enhver pris. Det handler om å ha is i magen og forsøke å få mest mulig ut av et eventuelt salg, sier HamKam-direktør Truls Haakonsen.

Han vil ikke gå inn på hvor mye penger det er snakk om.
- Jeg vil ikke kommentere summer, men siden vi har lagt opp til det, er det penger som betyr noe for oss.
Haakonsen mener HamKam ikke vil ha noen problemer med å få inn de nødvendige midlene.
- Vi kan selge spillere i dag. Men det er flere hensyn å ta i den sammenhengen. Dessuten varer dette overgangsvinduet til 1. september, så det er ikke noe hastverk. Det er også et vindu etter sesongen. For oss er det ønskelig å hente inn disse midlene ved et salg, men om det ikke lar seg gjøre, må vi se på andre løsninger for å komme i mål, sier Truls Haakonsen.
Trener Arne Erlandsen er glad for at Kienast blir i klubben.
- Som trener vil du gjerne ha spillerne tilgjengelig. Jeg er glad for at Roman blir, men han blir sikkert solgt en gang. HamKam baserer litt av driften på spillersalg, og noen ganger er det sånn at spillere som treneren vil ha, blir borte. Min oppgave er å gjøre det beste ut av den målgruppa jeg har, ikke å kjøpe og selge spillere. Det er bra at trenerne ikke styrer den biten, da hadde det nok blitt lite penger igjen, smiler Erlandsen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00