Nybergsund – HamKam 1–0

Så langt denne sesongen står HamKam med to seire, to uavgjort og to tap på bortebane.

Den statistikken er langt fra god nok, mener Kevin Knappen.

– Nei, den statistikken kan ikke være 50–50. Vi må vinne mer enn vi gir bort av poeng på bortebane.

Han er imidlertid ikke veldig bekymret. Til tross for årsverste mot Sundet, og spillere som allerede så ut til å ha tatt sommerferie, er Kamma fremdeles serieledere i sin avdeling, med ett poeng mer enn tabelltoer Alta.

– Ikke vært gode nok

– Hvis du ser på bortestatistikken tilbake i tid, så har den vært god. Men vi har gjort et par dårlige borteprestasjoner, og de kampene vi har tapt, de har ikke vært gode nok, forteller Knappen.

– Hvorfor vinner dere ikke flere bortekamper?

– Jeg føler vi er ganske trygge og gode på bortebane, og da kan du også se uttellingen borte mot Skeid (4-0-tap), hvor vi burde ha vunnet ut fra sjansestatistikken. Jeg tror nok det er litt tilfeldig. Men i dag er det ingen tilfeldighet at vi taper, sukker Knappen minutter etter kampslutt mot Nybergsund.

Søndag satte han kurs for tyrkisk sommervarme for å lade opp foran høstsesongen som sparkes i gang om tre uker.

Flere spillere på blokka

Før den tid håper HamKam-treneren å ha fått på plass en eller flere nysigneringer.

Denne uken har han hatt Oskar Johannes Løken og Thierry Dabove på prøvespill, men foreløpig er det ingenting konkret rundt disse, annet enn at de fremdeles er to interessante navn.

– Vi vurderer begge to, men vi vurderer også andre spillere. Både spillere på kort og lang sikt, og det må vi gjøre når vi er HamKam.

Det viktigste er imidlertid ikke å hente stallfyll, men spillere som hever nivået i startelleveren med en gang, forteller han.

Knappen forteller at de har en håndfull spillere de vurderer i øyeblikket, og han er enn så lenge ikke sikker på om det blir snakk om å hente spillere på lån ut sesongen, eller på lengre kontrakter.

– Ofte er det ikke vi som avgjør slikt, men det fine hadde vært å finne en som kan bidra over tid.

– Hvor viktig er det å få på plass forsterkninger?

– Det viktigste for meg er at vi som er her allerede presterer godt nok. Vi har en god stall og et godt lag, så først og fremst må vi prestere bedre. Får vi en tilvekst, så vil det også hjelpe oss litt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.