Andrea Loberto var klubbens førstevalg da Kent Bergersen ble ansatt som HamKam-trener november 2014.

Men italieneren valgte da å bli i Rosenborg.

– Jeg snakket mye med HamKam den gangen, men jeg ville fortsette det prosjektet jeg var med på i Rosenborg, og jeg ville fortsette samarbeidet med Kåre Ingebrigtsen i klubben, sier Loberto på spørsmål om hvorfor han ikke signerte for HamKam da han var aktuell.

ikke hørt noe

Etter stor suksess som analysesjef i Rosenborg, fikk han tilbud om å bli Mark Dempseys assistent i Haugesund, og han forteller at han ikke har hørt fra HamKam etter at Bergersen måtte gå.

– Jeg visste ikke engang at Kent Bergesen var borte før jeg snakket med deg, sier Loberto, som ikke utelukker HamKam dersom han skulle få muligheten til å ta over.

– Fotball er en dynamisk verden, og man kan aldri si noe sikkert. Men jeg ønsker ikke å si noe mer om HamKam. Det ville vært uproft mot klubben min, sier han.

opptatt av kultur

Loberto anses som en sterk faglig fotballperson, og han forteller selv at han er opptatt av å bygge lag, ikke nødvendigvis jakte rask suksess.

– For min del handler fotball om å bygge en sterk kultur, lage gode relasjoner, og jobbe mye med organiseringen i laget, forteller han.

vil ikke kommentere navn

Daglig leder i HamKam, Stein Arne Ingelstad, forteller til HA-sporten at de jobber intenst med å finne en ny trener, men at det er en utfordrende jobb.

– Det er ikke lett å skulle finne en ny trener nå. Mange sitter allerede i jobber, og vi kan ikke betale kapasiteter ut av stillingene sine, sier Ingelstad, som leter etter en trener som kan være med å byge et moderne og godt Kamma-lag.

– Vi ser etter en resultatorientert trener, men også en som kan være med å utvikle våre egne spillere.

Ingelstad ønsker ikke å kommentere hvilke trenere de har vært i kontakt med.

– Jeg ønsker ikke å kommentere navn. Vi har snakket med noen klubber, og det er gode trenere, lover han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.