• KOMPIS: Marius Hagen håper å kunne hjelpe Akovic til HamKam.

For to år siden spilte Marius Hagen og Zoran Akovic sammen i Husqvarna på nivå to i Sverige.

Etter det HA-sporten erfarer skal Marius Hagen ha betalt fly og reise for den montenegrinske målvakten.

– beste jeg har spilt med

– Det er mulig at det er jeg som har betalt for ham, sier Hagen, som forteller at han er glad for å kunne få Akovic til HamKam på trening.

– Han skal bo hos meg, og han skal trene med oss denne uken. Wang-gutta er på treningsleir i Spania, og da tenkte jeg at det var greit å få ham hit, sier Hagen, som har gode ord å si om kameraten:

– Han er den beste jeg har spilt med. Han hadde best redningsprosent i serien da vi spilte sammen. Det er ikke fordi vi har for dårlige keepere at jeg har snakket med ham, men heller fordi jeg ønsket å hjelpe en kompis, sier Hagen.

glad for hagen-hjelp

Zoran Akovic forteller at han er glad for å få prøve seg i HamKam.

– Nå har jeg ikke vært her så lenge, men jeg synes det ser bra ut. Laget virker veldig bra, sier Akovic, som ble hentet av Hagen natt til mandag.

– Marius er en god mann, og han er også en veldig god spiller. Jeg kan ikke si annet enn at jeg ønsker ham alt godt, sier en takknemlig Akovic, som ikke vil si så mye om sine egne styrker som målvakt.

– Spillerne og trenerne må nesten bedømme hva jeg er god på og ikke. Jeg synes det blir rart å snakke om meg selv. Det eneste jeg kan si er at jeg er glad i å spille med beina, så på den måten er jeg nok en ganske moderne målvakt, sier den tidligere Husqvarna-målvakten.

HamKam-trener Kent Bergersen har ikke sett ham nok til å si så mye.

– Marius hentet ham på Torp midt på natten, så det er vanskelig å si så mye ennå, sier Bergersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.