HamKam – Asker 2–1

Da en halvskadet Ivar Sollie Rønning ble igjen i garderoben etter de første 45 minuttene, ble Simen Bolkan Nordli satt inn.

Og 17-åringen skaffet HamKam straffe, holdt på ballen, passerte motspillere og snappet opp kula på farlige steder.

Trener Kevin Knappen var imponert over det han fikk se.

– Vi gamblet med at Ivar kunne spille, men han ble gradvis verre og verre utover i kampen. Og da tok vi heller ingen sjanser med ham. Litt av grunnen til at vi gjorde det, er at Simen (Bolkan Nordli) heller ikke tåler 90 minutter ennå. Men etter det han viste i kveld, tror jeg han er ganske nære nå, sier han med et smil.

Banens beste

Og Knappen fortsetter rosen av Nordli:

– Jeg synes Simen var banenes beste spiller i andre omgang – suverent. Han drar av, han binder opp, og han gjør som han vil. Han spiller en voksen omgang, sier Knappen, som er imponert over hvordan unggutten har taklet å måtte stå over mange kamper på grunn av en lyskeskade.

– Simen har gjort en fantastisk god jobb, der han har lagt på seg flere kilo muskler. Samtidig som han har beholdt all luften i lungene. Han er blitt mer eksplosiv, slik at han kan gå begge veier. Det gjør at forsvaret blir redde for å støte oppi ham. Han var veldig bra, sier Knappen.

GIKK OPP FLERE KILO

Ottestad-gutten forteller at han har brukt skadeperioden godt.

– Jeg la på meg tre-fire kilo i starten av skadeperioden, for da trente jeg en del styrke. Og da jobbet jeg også med å trene opp området rundt der jeg ble skadet. Og så har jeg gått ned noen kilo igjen nå, for jeg følte jeg var litt tung i kroppen da jeg begynte å spille fotball igjen, sier Nordli.

TRENT HURTIGHET

Den tekniske spilleren har alltid vært god med ballen, og nå kan han også legge til mer fysikk i repertoaret.

– Det at jeg har blitt større og sterkere, gjør at jeg har mer å stå imot med. Jeg går for å få en del frispark i dag, så jeg kan stå imot flere ganger enn jeg gjør. Men det er ingen tvil om at det er bra å ha mer fysikk, sier han.

Men selv om unggutten er blitt sterkere, føler han seg også kvikk i føttene.

– Jeg har, som sagt, fått trent mye rundt der jeg var skadet. Og det har bidratt til at jeg er blitt mer eksplosiv, og det igjen gjør at jeg er blitt hurtigere, sier han til HA-sporten.

Luksusproblem

Lørdag venter Brumunddal på Sveum.

Og selv om Nordli gjerne ønsker en startplass, er han glad for at laget har flere strenger å spille på.

– Vi har mange bra spillere i de offensive posisjonene. Det at det er så bra konkurranse på trening, er bare sunt for oss. Alle må vise at vi fortjener plassen, sier han.

Knappen er glad for at situasjonen er slik den er nå.

– Spillerne gjør det vanskelig for oss å ta ut laget. Og det håper og tror jeg at alle fortsetter å gjøre, sier Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.