Kevin Knappen var skuffet etter tapet for Skeid, men han ønsket ikke å svartmale situasjonen.

Nå har han sett kampen på nytt.

– Jeg så kampen da jeg kom hjem. Vi vinner cornerstatistikken 13-3, skuddstatistikken 12-6, styrer mye av banespillet. Men likevel taper vi stort. De får styre de første 25 minuttene av kampen, men likevel spiller vi oss opp, og vi dikterer store deler av oppgjøret. Det var en rar kamp, sier han.

Knappen tror ikke spillergruppen er blitt kjepphøye etter den gode starten.

– Det er vår rolle å holde spillerne nede, og jeg tror ikke noen av dem har tatt av. Dersom noen har gjort det, er det på tide å komme seg ned igjen. Vi har vunnet enkeltkamper, ingenting annet, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.