Hamar
Han syntes det var tungt å slite benken i førsteomgang, og ble et frisk pust da han kom inn etter hvilen.
Selv om Gundersen fikset et trøstemål på overtid, var det langt unna å holde til noe som helst.
- Vi kunne uansett ikke rykket opp med seier. Derfor tror jeg ikke de fleste henger veldig med hodet, sier han etter kampen.
Nok en gang måtte spissen starte på innbytterbenken.
- Jeg skulle gjerne spilt hele kampen, men det er jo ikke jeg som tar ut laget.
Han har stor tro på at HamKam kan slå tilbake i midtuka.
- Med unntak av konsentrasjonssvikt på dødballer imot er vi på høyde med dem hele kampen. Vi har gode sjanser til å vinne onsdag, mener Gundersen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.