Etter en jevn førsteomgang med HamKam som det førende laget, var det klasseforskjell i andreomgangen. Marius Bratberg Lund, Henrik Lehne Olsen og Mikkel Gran Frankmo sørget for opprykk med sine scoringer.

HamKam stilte med et sterkt lag i denne kampen, men det er spillere som ikke spilte denne kampen, som har gjort grovarbeidet.

Trener Erik Wettermark sa det slik etter kampen:

– De som har gjort grovarbeidet til at vi rykker opp, er spillere som satt på benken i dag. I tillegg har vi brukt flere guttespillere, som skal ha ros for den jobben de har utført, sier en stolt Erik Wettermark. For 20 år siden rykket HamKam opp til interkretsserien for første gang.

Den gangen var det også trener Wettermark som sto på sidelinjen.

– Greit å feire et 20-års jubileum på denne måten. Samtlige spillere som har spilt en eller flere juniorkamper i år kan være stolt over egne prestasjoner, sier trener Wettermark.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.