• NY SOLBAKKEN PÅ BRISKEBY: Ståle Solbakkens sønn Markus (13) scoret to av målene da HamKam sikret seieren i smågutt 14-klassen. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

Les saker og se videoer fra de øvrige finalene her.

HamKam-fansen har fått lite å juble for så langt i år, og mange har drømt seg tilbake til årene under Ståle Solbakken. I søndagens finale i smågutter 14-klassen serverte Solbakkens sønn hjemmesupporterne på Briskeby litt etterlengtet smilebåndsgymnastikk.

Markus Solbakken scoret de to første målene da HamKam slo Oslo-laget Hauketo.

- Hvorfor spiller du for HamKam, ikke FC København?

- Jeg vet ikke, jeg trives her da, smiler målscoreren.

Rødt kort

Lagkamerat Sander Strand skulle tegnet seg på scoringslista tidlig i andre omgang, men en viljehands på målstreken hindret ham det.

- Det var kjipt, men jeg scoret like etterpå, så da gikk det greit, sier Sander.

Hands-synderen, som kopierte Luis Suárez' usportslige manøver fra kvartfinalen i Sør-Afrika-VM, ble utvist. HamKam vant finalen komfortabelt 4-1 etter to sikre straffescoringer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.