• SALTO-SIGURD: Sigurd Wold Riise demonstrerer sin eventuelle finalefeiring, en uforståelig kontrollert baklengs salto. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
  • FINALEKLARE: Sigurd Wold Riise og Brik Alexsander Boufous møter storvokste Frogner-spillere i finalen på Briskeby. FOTO: MIkkel Torpen Hokstad

HamKam-gutta Sigurd og Brik imponerte da HamKam danket ut Abildsø og tok seg til finalen i Briskebyturneringen. Etter en dramatisk fotballkamp på Børstad, der de grønnhvite til slutt halte i land en fortjent 4-2-seier, er 13-åringene klare for HATV-sendt finale på Briskeby klokka 16.15.

- Dette var en slitekamp, og i finalen må vi spille så bra vi kan. Men vi både trener og spiller kampene våre på Briskeby, så vi har en klar hjemmebanefordel, hevder Sigurd. 

I cupens avgjørende kamp venter Frogner, som ga spanske Junior Strikers' Norges-besøk en kjedelig avslutning i semifinalen.

- Frogner har to store og gode spillere, og de slo Junios Strikers, så det kommer til å bli tøft, analyserer ungguttene.

PLANLEGGER FEIRINGER

HamKam-spillerne er likevel innstilt på å produsere litt sjelden hjemmejubel på Briskeby.

- Ja, vi vil underholde publikum med feiringer. Nå skal vi hjem for å spise  bananer og planlegge hvordan vi skal feire scoringene våre. Jeg så på noen kule feiringer på nettet i går kveld og har noen gode ideer, opplyser kaptein og midtbanekjempe Brik.

Lynving Sigurd har allerede finaleferinga klar og demonstrerer fornøyd at backflipen sitter til 20 i stil. 

- Vi har spart de gode feiringene til finalen, smiler han lurt etter en kjapp baklengs salto.

I samarbeid med Briskebyturneringen sender HATV live fra Briskeby i hele dag. A-finalene spilles mellom 16.15 og 20.00 og kommenteres av HA-sporstredaktør Rune Steen Hansen. Følg den spektakulære turneringsavslutningen direkte i videovinduet øverst på denne siden.


Les også
SPORT

HATV: Følg alt som skjer på Briskeby direkte lørdag og søndag!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00