• SALTO-SIGURD: Sigurd Wold Riise demonstrerer sin eventuelle finalefeiring, en uforståelig kontrollert baklengs salto. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
  • FINALEKLARE: Sigurd Wold Riise og Brik Alexsander Boufous møter storvokste Frogner-spillere i finalen på Briskeby. FOTO: MIkkel Torpen Hokstad

HamKam-gutta Sigurd og Brik imponerte da HamKam danket ut Abildsø og tok seg til finalen i Briskebyturneringen. Etter en dramatisk fotballkamp på Børstad, der de grønnhvite til slutt halte i land en fortjent 4-2-seier, er 13-åringene klare for HATV-sendt finale på Briskeby klokka 16.15.

- Dette var en slitekamp, og i finalen må vi spille så bra vi kan. Men vi både trener og spiller kampene våre på Briskeby, så vi har en klar hjemmebanefordel, hevder Sigurd. 

I cupens avgjørende kamp venter Frogner, som ga spanske Junior Strikers' Norges-besøk en kjedelig avslutning i semifinalen.

- Frogner har to store og gode spillere, og de slo Junios Strikers, så det kommer til å bli tøft, analyserer ungguttene.

PLANLEGGER FEIRINGER

HamKam-spillerne er likevel innstilt på å produsere litt sjelden hjemmejubel på Briskeby.

- Ja, vi vil underholde publikum med feiringer. Nå skal vi hjem for å spise  bananer og planlegge hvordan vi skal feire scoringene våre. Jeg så på noen kule feiringer på nettet i går kveld og har noen gode ideer, opplyser kaptein og midtbanekjempe Brik.

Lynving Sigurd har allerede finaleferinga klar og demonstrerer fornøyd at backflipen sitter til 20 i stil. 

- Vi har spart de gode feiringene til finalen, smiler han lurt etter en kjapp baklengs salto.

I samarbeid med Briskebyturneringen sender HATV live fra Briskeby i hele dag. A-finalene spilles mellom 16.15 og 20.00 og kommenteres av HA-sporstredaktør Rune Steen Hansen. Følg den spektakulære turneringsavslutningen direkte i videovinduet øverst på denne siden.


Les også
SPORT

HATV: Følg alt som skjer på Briskeby direkte lørdag og søndag!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.