I morgen tar HamKam turen over Mjøsa for å møte Raufoss.

HamKam slet ofte defensivt sist sesong, og nå ønsker trener Kent Bergersen å bruke kampen i morgen til å trene på defensivt spill.

forsvaret blir viktig

- Vi har hatt fokus på det defensive spillet de siste dagene. Vi kommer til å bruke matchen i morgen til å terpe defensivt, variere presshøyder og spille klokt, sier Bergersen, som må klare seg uten Tobias Ødegård i morgen.

Inn kommer unge Marius Bratberg Lund.

- Marius er den eneste som har vært med på hver eneste trening så langt i vinter, og han kommer til å klare seg fint. Marius spilte 15 minutter mot Mjøndalen, og det gjorde han bra, sier Bergersen.

dahle-skryt

Emil Dahle, som gjorde sin første trening med HamKam onsdag, er også klar for dyst.

- Han har trent bra med Stabæk i hele vinter, og nå håper vi han kan bidra for oss. Emil har sett veldig lovende ut på trening, og nå blir det viktig å trene på relasjonene med hverandre, sier Bergersen.

Vi sender kampen her på h-a.no, og det er Håkon Kristiansen som skal kommentere kampen.

HamKams lag (4-2-3-1): Emil Holst - Truls Jevne Hagen, Marius Bratberg Lund, François Yabré, John Anders Rise - Henrik Lehne Olsen, Franck Semou - Simen Bolkan Nordli, Ivar Soille Rønning, Emil Dahle - Saihou Jagne. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.