Tabelltoer HamKam slo tabelltreer Nardo 3-0 i toppoppgjøret på Briskeby.

Jagne-mål

Etter 25 hendelsesfattige minutter på Briskeby skapte HamKam kampens første ordentlige mulighet. Saihou Jagne kjempet med seg ballen og serverte uegoistisk til Valentin Blaka, som ikke klarte å overliste keeper.

Like etter tok Jagne saken i egne hender. Simen Nordli mistet ballen i Nardo-boksen, men den havnet hos nettopp Jagne. Han hamret 1-0 inn i nærmeste.

- Vi måtte passe oss for dødballene deres, for Nardo er farlige på de situasjonene. De fikk noen muligheter i starten, men så løste vi det bedre, og det hjalp oss til å få kontroll på kampen, sier trener Kevin Knappen.

Nye scoringer

Elleve minutter etter sidebyttet havnet ballen hos Jagne igjen. Spissen fikk tid til å lade kanonen på snaue 20 meter og banket ballen lavt ned til høyre for keeper.

- Vi spiller en god kamp. Vi har bra kontroll defensivt, og i tillegg scorer vi tre mål. Marius Hagen og Emil Dahle var veldig gode på midtbanen, sier treneren.

Med 13 minutter igjen av kampen løp Blaka opp en bakromsball, før han hamret 3-0 bort i det lengste hjørnet.

HamKams lag (4-4-1-1): Emil Holst - Tobias Ødegård, Marius Bratberg Lund, Francois Yabré, John Anders Rise - Simen Nordli, Franck Semou (Tobias Ndungu fra 46.), Marius Hagen, Valentin Blaka - Emil Dahle (Markus Solbakken fra 83.) - Saihou Jagne (Rytis Leliuga fra 90.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.