HamKam ledet 2-0 veldig lenge, men slapp inn to kjappe i sluttminuttene og fikk bare med seg ett poeng fra Gjøvik.

- Helt uakseptabelt, sa en rasende Kevin Knappen etter kampslutt.

Sollie Rønning-scoring

HamKam fikk en strålende inngang til sommerferien, og Kevin Knappens gutter fortsatte den gode trenden i den første omgangen etter fotballavbrekket.

Valentin Blaka ble flikket igjennom ute på høyresiden etter 18 minutter, og foran mål plukket han ut en helt ensom Ivar Sollie Rønning. Trønderen bredsidet enkelt inn 1-0 for de helgrønnne.

Sollie Rønning ble et par minutter senere hektet inne i 16-meterfeltet. Dommer Shervin Heydary gjorde en svært tvilsom avgjørelse da han pekte på ballen og vinket spillet videre.

Kamma hadde god kontroll i resten av omgangen og ledet 1-0 etter 45 minutter.

Raknet

Bare to minutter etter sidebyttet var Sollie Rønning høyest på en corner. Spissen headet inn sitt andre og ga HamKam et komfortabelt forpsrang.

Forspranget så lenge ut til å holde mot et usedvanlig tannløst Gjøvik/Lyn, men da 40 sekunder gjensto av ordinær tid, headet Tobias Luvenberg et langt frispark forbi Emil Holst.

Det var kamp igjen på Gjøvik.

På overtid bommet Marius Hagen totalt på en ball inne i eget felt. Ballen spratt til Kenneth Diallo, som sjokkerte bortelaget ved å sette inn 2-2.

- Jeg lar ballen gå forbi meg, fordi jeg tror vi har kontroll der, sier Marius Hagen om situasjonen som kostet HamKam tre poeng.

Etter kampen var Francois Yabré rasende, og han lot frustrasjonen gå utover Hagen.

- Det er dårlig av meg å skylde på ham, men jeg var veldig frustrert. Vi kunne bare sparket ballen unna, sier Yabre.

Hagen, som i dagens papirutgave av Hamar Arbeiderblad uttalte seg spørre om sportsredaksjonens fotballkunnskaper, mener at spillerne må konsentere seg om seg selv.

- Spillerne må passe på seg selv. Hvis alle føler at de har spilt godt, så er det greit å klage på andre, sier Hagen.

HamKams lag (4-4-1-1): Emil Holst - Truls Jevne Hagen, Marius Bratberg Lund, Francois Yabré, John Anders Rise - Simen Nordli (Thobias Ndungu fra 78.), Franck Semou, Marius Hagen, Emil Dahle - Ivar Sollie Rønning (Rytis Leliuga fra 65.) - Valentin Blaka (Saihou Jagne fra 55.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.