HamKam - Hødd 0-1

HamKam jaktet en god sesongstart, men har fikk isteden en skjev inngang til fotballåret 2014, da Hødd vant 1-0 på Briskeby

Beinbrudd og baklengsmål

Etter seks gode HamKam-minutter ble det dramatisk på kunstgresset, da Emil Sildnes gikk i bakken, i kamp om ballen med Hødd-keeper Jan-Lennart Urke. Sildnes ble liggende med enorme smerter og raskt båret av banen.

Sildnes' leggbein ble brukket tvers av. Sesongen kan i verste fall være over for 21-åringen, før den for alvor har begynt.

20 minutter senere ble førsteomgangen enda tristere for de grønne og hvite, da Eirik Ulland Andersen fan Joachim Magnussen med en frekk stikker. Magnussen dro av Øvernes, og trillet enkelt inn årets første scoring på Briskeby.

I Corners pausestudio fortalte Svein Inge Haagenrud at han raskt forsto at Sildnes' skade var alvorlig.

- Det så stygt ut. Når keeper ser det med én gang og tilkaller båre, skjønner man det. Vi får bare håpe det er et pent brudd, sa assistenttreneren.

To nye 

Etter Pekka Lagerbloms skade under oppvarmingen, spilte kun to nykommere fra start for HamKam - Christophe Psyché og Magnus Sylling Olsen.

I andreomgangen kom også Heidar Geir Juliusson og Ike Fofanah inn.

Nye spillere til tross - HamKam maktert aldri å gjøre noe med Hødds ledelse, og gjestene vant 1-0 i serieåpningen på Briskeby.

HamKamslag (4-2-3-1): Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, Christophe Psyché, Pekka Lagerblom, John Anders Rise (Heidar Geir Juliusson fra 55.) - Viktor Adebahr, Kristoffer Hagen - Fredrik Sjølstad (Ike Fofanah fra 78.), Emil Sildnes (Daniel Bekkevold fra 9.), Magnus Sylling Olsen - Tore Andreas Gundersen.

Vi fulgte kampen live:

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.