Lørdag var det opprykksjubel på Briskeby. Nå blir det 1. divisjon, og det ligger an til noen hektiske uker for styremedlem Kai Kristiansen og de andre som jobber med sport i klubben.

- Vi har konkludert med at vi trenger en midtbanesjef, en høvding på midten med bra fysikk og duellkraft. Det har ikke noe å gjøre med de som har spilt der nå. Det er ikke sikkert at dette er den første brikken som faller på plass. Vi skal bruke tid på å finne den rette, sier Kai Kristiansen, og fortsetter:

- De fleste i vår posisjon tenker vel at de skal forsterke alle lagdeler, men det avhenger selvfølgelig av utgangspunktet.

13 SPILLERE MED UTGÅENDE KONTRAKT

13 spillere har utgående kontrakt. Blant dem finner vi danske Jacob Egeris, som har imponert som midtstopper de siste kampene.

- Jacob Egeris vil vi gjerne beholde. Han har en kontrakt som strekker seg ut året. Han er god på banen, i tillegg er han en ledertype, og en bra mann i garderoben. Jacob passer godt inn i klubben. Jeg har inntrykk av at han trives her, og så får vi se om vi finner en løsning slik at han blir her, sier Kristiansen.

Fornøyd med Yabre

Av forsvarsspillere skal Kristiansen & co snakke med blant andre Francois Yabre.

- Han har levert en bra sesong, så får vi se hvordan det blir.

Mye tyder på at Marius Bratberg Lund blir borte. Han har flyttet til Oslo og studerer der.

Dette sier Kai Kristiansen om de offensive spillerne:

- Der skal vi også gjøre en faglig vurdering. Vi kommer trolig til å forsvare oss mer neste sesong. Hva er behovet? Kanskje får vi mer behov for en skikkelig bakromsspiss. Dette blir en grundig diskusjon sammen med trenerne, sier Kai Kristiansen.

Her er Hele lista

Her er hele lista med spillere og kontraktsforhold.

Lars Jendal: Utgående kontrakt. Har fått tilbud om en ny toårskontrakt.

Lukasz Jarosinski: Har kontrakt ett år til.

Ruben Alegre: Har kontrakt en sesong til.

Nico Mickelson: Kontrakt ett år til.

Francois Yabre: Midtstopperen har utgående kontrakt.

Juan Manuel Cordero: Spanjolen har kontrakt ett år til.

John Anders Rise: Modølen har utgående kontrakt.

Marius Bratberg Lund: Har utgående kontrakt.

Truls Jevne Hagen: Har utgående kontrakt.

Ole Erik Midtskogen: Med utgående kontrakt.

Simen Bolkan Nordli: Unggutten har kontrakt en sesong til.

Sander Eng Strand: Har kontrakt en sesong til.

Jacob Egeris: Utgående kontrakt.

Franck Semou: Dansken har utgående kontrakt. Er nå sjukmeldt, og har ikke spilt på flere uker.

Petter Vaagan Moen: Har fire år igjen av kontrakten.

Markus Solbakken: Unggutten har utgående kontrakt. Har fått tilbud om ny toårskontrakt.

Håvard Dalseth: Kom inn fra Follo. Har kontrakt ut sesongen.

Kevin Beugre: Utgående kontrakt.

Mikkel Gran Frankmo: Med utgående kontrakt.

Ivar Sollie Rønning: Toppscoreren har kontrakt med HamKam en sesong til.

Markus Naglestad: Har utgående kontrakt. Har fortalt at det er aktuelt å flytte til USA med sin amerikanske kone.

Trenerne Kevin Knappen og Chris Twiddy har kontrakt en sesong til.

Vil beholde unggutta

- Lars (Jendal) og Markus (Solbakken) vil vi gjerne beholde. Det er unggutter med en fin utvikling. Vi vil også tilby Nico Mickelson en ny kontrakt som trekker seg lenger enn 2018-sesongen, sier Kristiansen, og avslutter:

- Vi skal ha en skikkelig gjennomgang med alle spillerne. Hvem er gode nok for neste steg? Vi er ikke så opptatte av kontraktslengde. Vi skal ha en grundig gjennomgang. Vi må ikke ha stallen klar i løpet av oktober, sier Kai Kristiansen.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.