Overfo HA bekrefter Brumunddals leder Tom Søgård at 2. divisjonsklubben har sendte brev på ikke mindre enn seks HamKam-spillere.Omtrent på samme tid sendte HamKam et liknende brev til naboklubben i Ringsaker.

Melgalvis blir kontaktet

– Jeg kan bekrefte at HamKam har sendt brev på Jonatan Helmersen og Rune Pettersen, sier daglig leder i Brumunddal Fotball, Thor Iversen.I tillegg er HA-sporten kjent med at Aleksander Malgalvis kommer til å bli kontaktet av bunnlaget i 1. divisjon, etter at han åpnet opp for klubbskifte i HA-sporten i går.

- Vi har registrert de signalene Aleksander sendte ut, kommenterer Chris Twiddy.

Ønskelista

HamKam-treneren bekrefter at klubbens lokale ønskeliste for øvrig ser slik ut:Ottestad: Mattis Nerheim.Løten: Marius Holt og Tom Vidar Martinsen.Storhamar: Valentin Blaka.Moelven: Per Kyllingstad og Syver Karlsen.

– Vi avventer opprykkskampen i 2. divisjon avdeling 2 hvor både Raufoss og Elverum er innblandet, sier Chris Twiddy til HA-sportenHamKam-treneren legger ikke skjul på at han har veldig sans for Raufoss sin toppscorer, Rocky Lekaj (20 mål) og Kim Brenna (20 mål) for Fu/Vo i 3. divisjon.

Hos Elverum er det i første rekke Ulrik Balstad (som hospiterte med HamKam på La Manga i vår) som er i trenerens søkelys.Forventer forbedringHamKam ble forrige helg ydmyket av bunnkollega Tromsdalen.

0–4 på hjemmebane fikk Twiddy til å rase mot egne spillere både i garderoben og i media. Treneren understreker at hans tøffe kritikk mot svært lite seiersvante HamKam-spillere forrige helg var ment som vekker til spillerne sine.

– Som trener har jeg minst like stort ansvar som spillerne i å skape gode holdninger og rutiner i spillergruppa, understreker Twiddy som legger til at ingen av spillerne har reagert negativt på at treneren slaktet innsatsen deres forrige helg.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.