Overfo HA bekrefter Brumunddals leder Tom Søgård at 2. divisjonsklubben har sendte brev på ikke mindre enn seks HamKam-spillere.Omtrent på samme tid sendte HamKam et liknende brev til naboklubben i Ringsaker.

Melgalvis blir kontaktet

– Jeg kan bekrefte at HamKam har sendt brev på Jonatan Helmersen og Rune Pettersen, sier daglig leder i Brumunddal Fotball, Thor Iversen.I tillegg er HA-sporten kjent med at Aleksander Malgalvis kommer til å bli kontaktet av bunnlaget i 1. divisjon, etter at han åpnet opp for klubbskifte i HA-sporten i går.

- Vi har registrert de signalene Aleksander sendte ut, kommenterer Chris Twiddy.

Ønskelista

HamKam-treneren bekrefter at klubbens lokale ønskeliste for øvrig ser slik ut:Ottestad: Mattis Nerheim.Løten: Marius Holt og Tom Vidar Martinsen.Storhamar: Valentin Blaka.Moelven: Per Kyllingstad og Syver Karlsen.

– Vi avventer opprykkskampen i 2. divisjon avdeling 2 hvor både Raufoss og Elverum er innblandet, sier Chris Twiddy til HA-sportenHamKam-treneren legger ikke skjul på at han har veldig sans for Raufoss sin toppscorer, Rocky Lekaj (20 mål) og Kim Brenna (20 mål) for Fu/Vo i 3. divisjon.

Hos Elverum er det i første rekke Ulrik Balstad (som hospiterte med HamKam på La Manga i vår) som er i trenerens søkelys.Forventer forbedringHamKam ble forrige helg ydmyket av bunnkollega Tromsdalen.

0–4 på hjemmebane fikk Twiddy til å rase mot egne spillere både i garderoben og i media. Treneren understreker at hans tøffe kritikk mot svært lite seiersvante HamKam-spillere forrige helg var ment som vekker til spillerne sine.

– Som trener har jeg minst like stort ansvar som spillerne i å skape gode holdninger og rutiner i spillergruppa, understreker Twiddy som legger til at ingen av spillerne har reagert negativt på at treneren slaktet innsatsen deres forrige helg.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00