Fjorårets Alta-kaptein, Håvard Nome viste seg fram på HamKam-trening i går sammen med Anders Nygaard (21) fra Tønsberg, Kushtrim Maholli (25) og Adam Larsson (25) fra Sverige i tillegg til Sigurdur Kristjansson (23) fra Island.

- Nome en vi ønsker oss

HamKam-trener, Kent Bergersen mener han tidlig merker seg hvem som har det som skal til for å bli en del av HamKam-stallen.

- Noen ser du det på med en gang, at dette er en spiller vi kunne tenke oss, sier Bergersen som lot seg imponere av Nome.

- Vi vet om nivået til Håvard, og at han med sin 1. divisjonserfaring er en vi ønsker oss hit, sier Bergersen.

Nome er kontraktløs og leter etter interessante klubber så høyt i divisjonssystemet som mulig.

Vil helst spille 1. divisjon

- Jeg var på prøvespill i Bærum også, men det ble ingen kontrakt der. Jeg vil jo helst spille i 1. divisjon, det er derfor jeg ikke forlenget med Alta, sier Nome som likevel ser på Kamma som en spennende mulighet.

- Det er en stor klubb med topp stadion og flotte fasiliteter. De har et ungt spennende lag på gang med masse kvalitet, sier 24-åringen.

Når det gjelder de fire andre prøvespillerne vil Bergersen gi de litt mer tid før han tar en beslutning.

- Det er vanskelig å vise seg fram på én trening. Noen av dem har reist langt for å komme hit, så jeg vil se dem ut uka før vi gjør noe mer, sier treneren.

HamKam skal etter planen spille internkamp lørdag, dit kan det komme enda flere spillere for å vise seg fram.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.