HAMAR: Og det de har, er førstekeeper Ivar Rønningen, som sjelden er skadd.

Strekk
Annenkeeper Jon Masalin pådro seg en strekk på forsiden av låret mot Moss søndag og trente ikke i går.

Erlandsen håper naturligvis at Masalin skal bli så bra at han kan sitte på benken mot Brann, men fysioterapeut Hans Noet sa til HA-sporten på Hamar Stadion i går:
- Masalin fikk en real strekk mot Moss og blir ikke klar til helgen.

Vridning
Tredjekeeper (og juniorkeeper) Dyre Schjerve er også skadd. Han fikk en vridning i kneet mot Stange mandag. Dessuten skulle han etter planen dra på en ukes ferie til Hellas i går.

Langtidsskadde Svein Inge Haagenrud har så smått begynt å røre på seg, men er ikke nærheten av benken ennå.
- Helt uaktuelt, sier Haagenrud.
HamKam har leid Kristoffer Strand fra Vang for å ha keeper på juniorlaget og også med tanke på JET-turneringen, men han er - ifølge HamKams keepertrener Rolf Høgmo - ikke aktuell for benken mot Brann.

Dalas polakk på besøk
Brumunddals polske keeper, Maciej Kijewski var med på gårsdagens trening på Stadion, men han er ikke aktuell for utleie.

Nå som de fleste utespillerne er kvitt skadene, passet det naturligvis dårlig at tre av fire keepere plutselig er ute av spill.
- Det finnes sikkert en keeper vi kan ha på benken mot Brann. Vi får se hva som skjer med Masalin, og så håper jeg bare at Ivar (Rønningen) holder seg frisk, sier Arne Erlandsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.