Med noen spillere tilbake fra skade og fire prøvespillere på plass var det et bedre rustet HamKam som gjestet 4. divisjonslaget Løten torsdag kveld. 

Blaka tilbake med scoring

Det tok 22 minutter før Kammas prøvespiller Willy Zamble satte inn kveldens første scoring, etter en litt uheldig inngripen fra Løtens sisteskanse.

På overtid av 1. omgang avsluttet Valentin Blaka, som har vært ute med skade noen uker, et flott HamKam-angrep og doblet ledelsen.

- Valentin fikk prøve seg som kant og bidro med en del positivt, blant annet en scoring, sier HamKam-trener Bergersen

Det var grønnbuksene som åpnet best også etter hvilen, og Truls Jevne Hagen la på til 3-0 etter 53 minutter.

Begge lag gjorde flere bytter mot slutten, men resultatet stod seg kampen ut.

Fikk trent ANGREPSSPILL

Mot Fredrikstad, Kongsvinger og Nybergsund har Kamma lagt vekt på det defensive arbeidet. Mot Løten slapp de til lite bakover og fikk trent mer offensivt.

- Vi fikk en bra time hvor vi fikk trent mye på angrepsspillet vårt, før vi byttet inn et par prøvespillere, sier Bergersen, som likte det han så av debutant Marius Hagen.

- Marius spilte en time og så bra ut, sier treneren, om spilleren som noterte seg for en målgivende pasning.

Svake prøvespillere

Bergersen kastet etter hvert innpå et par prøvespillere, uten at han ble videre imponert.

– Det var Stefan, en spiss fra Serbia, og Saryas, en kantspiller fra Bærum, som har trent med oss denne uka. De blir nok ikke med videre, sier Bergersen.

I tillegg fikk Zoran Akovic 90 minutter i Kamma-buret. Keeperen hadde ikke mye å gjøre, men vartet opp med en god redning på et Løten-frispark.

– Zoran hadde en rolig kamp i kveld. Han er en keepertype som kunne vært noe å satse på, men siden Montenegro ikke er i EU blir det vanskelig å hente han, sier "Kenta", som var glad for vinterens første seier.

- Måtte det ikke bli den siste, gliser HamKam-treneren. 

HamKam stilte med dette laget (4-4-2): Zoran Akovic - Truls Jevne Hagen, Marius Bratberg Lund, Francois Yabré, John Anders Rise, - Valentin Blaka (Magnus Sjølstad fra 75.), Henrik Lehne Olsen, Marius Hagen (Ove Solvang fra 58.), Rytis Leliuga, - Willy Zamble (Saryas fra 58.), Saihou Jagne (Stefan fra 58.).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.