• TRENGER SPILLERE: HamKam-trener Svein Inge Haagenrud jobber fortsatt aktivt mot spillermarkedet.
    FOTO: TROND LILLEBO

Isoken Guobadia (21) er en defensivt sterk forsvarsspiller. Nigerianeren har bodd i Italia og spilt i flere forskjellige italienske klubber som AC Voghera, Terracina Calcio og Calcio Lecco i serie D og nå signerer han for HamKam ut sesongen 2014.

 -Jeg trives veldig godt. Alt er bra, på treninger gjør vi vårt beste og vi gjør ting sammen som ett lag, det liker jeg veldig godt. Jeg ser frem til resten av sesongen og gleder meg også til å spille, svarte Isoken når vi spurte han hvordan hans første treningsuker med HamKam hadde vært, sier han til HamKam.      

Vist seg fram  

Vålerengas Prince Mambouana og Anders Plassen testes nå med tanke på spill i HamKam resten av sesongen.

Begge spillerne viste seg fram på dagens trening med HamKam, og de kommer tilbake til Briskeby fredag.

Prince Mambouna er født i 1990 og blir sett på som en spiller med et stort uforløst potensial.

– Han har hatt en omflakkende tilværelse. Han er stor, sterk og en spillende midtstopper. Han er en spennende spiller, sier HamKam-trener Svein Inge Haagenrud.

Anders Plassen er fem år yngre og spilte på Vålerengas lag som vant JET-turneringen tidligere i sommer. Han er også midtstopper.

– Anders Plassen er en solid allroundspiller. Han er god på mye uten at han har noen utpreget spisskompetanse. Vi skal se litt på begge to nå. De trener med oss igjen fredag, sier Haagenrud til HA-sporten.

Ellers er Goubadia Isoken hundre prosent spilleklar for HamKam nå. Det er ventet at han debuterer for HamKam mot Mjøndalen søndag.

Det samme kan Niklas Wenderyd komme til å gjøre. Der handler det bare om å bli ferdig med papirmølla.

Fra før er det klart at HamKam har fått inn Jørn Jacobsen, Mustafa Hassan, Martin Trøen og Ørjan Børmark-By.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.