Den tidligere Hønefoss-spissen står uten kontrakt foran denne sesongen, og har trent med HamKam denne uka. I kveld spiller han en omgang i treningskampen på Jessheim.
- Vi skal prøve Kenneth som spiss, med Tore Andreas Gundersen som hengende spiss litt lengre ned i bana, forteller Skogheim.

Mer enn god nok

Spissen, som var på utlån til nettopp Ull/Kisa forrige sesong, er litt rusten, men Skogheim er ikke i tvil om at Di Vita Jensen er god nok for HamKam.
- Han er god nok for stallen vår. I form også en som kan gå rett inn i en startoppstilling. I første omgang skal vi se litt mer på ham, før vi eventuelt avgjør om vi forsøker å sikre oss signaturen hans, sier treneren og legger til at klubbens økonomi ikke uten videre er sterk nok til enda en signering.

Pekka skadet

Fra før har franske Christophe Psyché, finske Pekka Lagerblom og Magnus Sylling Olsen skrevet under for Hamar-laget.
- Pekka er i trening igjen, men spiller ikke mot Ull/Kisa. De to andre får derimot sin debut i ettermiddag, lover Skogheim, som også kommer til å gi sine egne juniorer minst 45 minutter i sesongens første test.
- Jeg er veldig imponert over unggutta våre. De har tatt store steg allerede, roser Skogheim, som starter med fire juniorer mot divisjonskollegaen fra Jessheim: Emil Holst, Torgeir Strand Osmo, Kristian Eriksen og Henrik Lehne Olsen.

Mange endringer

- Etter pause kommer junior nummer fem på banen, Christian Wirstad, forteller Skogheim som starter kampen med disse 11 (4-3-3) mot Ull/Kisa i ettermiddag:
Emil Holst-Torgeir Strand Osmo, Christophe Psyché, Håkon Aalmen, John Anders Rise-Viktor Adebahr, Aziz Idris, Fredrik Sjølstad-Kristian Eriksen, Tore Andreas Gundersen, Henrik Lehne Olsen.
Etter pause ser HamKam slik ut (4-2-3-1): Emil Holst-Truls Jevne Hagen, Christophe Psyché, Håkon Aalmen, John Anders Rise-Christian Wirstad, Kristoffer Hagen-Magnus Sylling Olsen, Tore Andreas Gundersen, Emil Sildnes-Kennet Di Vita Jensen.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.