HamKam har etter en vanskelig sesong for lengst gitt opp, og forbereder seg til 2. divisjon neste år. Kveldens gjester fra Sotra kjemper på sin side med nebb og klør for å holde seg i 1. divisjon.

Formsvakt oppgjør

Nyopprykkede Nest-Sotra ble dømt nord og ned før sesongen, men de helgrønne imponerte stort i vår og lå godt plassert på øvre halvdel av tabellen. Nå begynner imidlertid virkeligheten å innhente Nest-Sotra. For på sine fem siste kamper har de kun tatt ett poeng, og ligger nå kun tre poeng og tre plasser over nedrykksstreken. 

Men før oppgjøret med HamKam har Nest-Sotras sjef, Alexander Straus trua på tre poeng.

- Jeg forventer at vi leverer en god prestasjon og da tror jeg mulighetene for tre poeng er store, sa Straus til klubbens egen nettside. Han tipper at Nest vinner 2-0.

"Nye" HamKam i ny formasjon

Siden disse to lagene møttes sist i 2. serierunde da Nest-Sotra slo Kamma 3-1, har ni spillere forlatt HamKam: Tore Andreas Gundersen, Aziz Idris, Christophe Psyché, John Anders Rise, Heidar Geir Juliusson, Viktor Adebahr, Pekka Lagerblom, Ibrahim Fofanah og Daniel Bekkevold har blitt utlånt til Elverum.

Inn har disse sju kommet: Ørjan Børmark-By, Martin Trøen, Jørn-André Lygre Jacobsen, Mustafa Hassan, Isoken Guobadia, Prince Mambouana og Niklas Wenderyd.I kveld er det kun Jørn-André Lygre Jacobsen som ikke starter for HamKam, han må stå over grunnet tre gule kort.

HamKam-trener, Svein Inge Haagenrud har forsøkt seg på flere ulike formasjoner og systemer denne sesongen. I kveld går han trolig for en ny variant med 4-2-3-1.

 HamKam stiller trolig det følgende elleve mot Nest-Sotra (4-2-3-1): Holst-Osmo, Ingelstad, Aalmen, Wenderyd-Mambouana, Guobadia-Trøen, Sjølstad, Hassan-Børmark-By.

Kampen kan du følge live her på h-a.no fra kl. 18.00.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.