Truls Jevne Hagen og Lars Jendal har vært på Åråsen og trent med Lillestrøm denne uka. Jevne Hagen har deltatt på to treninger, mens den unge keeperen Jendal også har fått kjent på toppnivået i norsk fotball.

Håper å signere Hagen

HamKam håper likevel å signere en ny kontrakt med Jevne Hagen i neste uke, og slik HA-sporten forstår det, er det ikke aktuelt med noen overgang til Lillestrøm.

- De har trent med oss først og fremst med tanke på at vi har åpne treninger denne uka, sier Arne Erlandsen til HA-sporten.

Han kjenner selv godt til Truls Jevne Hagen fra tiden som HamKam-trener, men det skal være Aleksander Melgalvis som har fått med seg Jevne Hagen til Åråsen denne uka.

- Truls er en god venn av Aleksander Melgalvis, og vi har jo akkurat signert Melgalvis i denne posisjonen, sier Erlandsen.

Flere på Åråsen

Når det gjelder Jendal, er det HamKams keepertrener Rolf Høgmo, som tidligere har jobbet for Lillestrøm, som har tatt kontakt med Lillestrøm for at den unge og talentfulle keeperen skal få kjenne på toppnivået i norsk fotball.

I tillegg til de to HamKam-spillerne, skal også Elverums Remi Svindland og Raufoss' Kristian Lønstad Onsrud ha trent med LSK denne uka.

Flere kontraktsforslag

Hjemme på Briskeby håper HamKam å signere ny kontrakt med John Anders Rise i neste uke. Samtidig er HamKam også i dialog med Brumunddal for å bli enige om en løsning for Emil Holst - som HA-sporten skrev om tidligere denne uka.

I tillegg har klubbens unge store talenter, Markus Solbakken (16) og Sander Eng Strand (15), fått hvert sitt tilbud om proffkontrakt. Det skal ha blitt overlevert til foreldrene Anniken Solbakken og Rune Strand - som også er styremedlemmer i klubber - tidligere denne uka.

 Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.