Denne uken har Syver Karlsen og Henrik Lehne Olsen trent med 1.-divisjonsklare Raufoss.

Henrik Lehne Olsen har slitt med spilletid, og han innrømmer at han gjerne skulle ha fått mer matching på HamKams A-lag denne høsten.

- Jeg er ikke helt fornøyd med hvordan høsten har vært. Jeg skulle gjerne ha spilt mer, sier han.

Nå er Moelven-gutten usikker på hva fremtiden vil bringe.

- Syver og jeg skal være med denne uka, så får vi se hva det blir til. Det er kanskje greit å prøve noe nytt, sier han.

- Har dere fått noen signaler fra Raufoss-ledelsen på hvor dere står?

- Nei, vi har ikke det. Vi har kun vært med to treninger til nå, og vi får nok vite mer når det nærmer seg helgen, sier Moelven-gutten.

Henrik Lehne Olsen var involvert i 17 kamper for HamKam denne sesongen, og han noterte seg for ett mål.

Syver Karlsen deltok i 12 kamper for A-laget.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.