Elverum ledet 2-0, men en sterk sluttspurt av HamKam gjorde at begge lag fikk et fattig poeng.

De første 45 minuttene minnet det ikke om noe lokaloppgjør. Til det var kampen for svak fra begge lag.
Kun noen få halvsjansen ble produsert og helt greit med 0-0 til pause.
Det skulle bare gå fire minutter, før den første ballen lå i nettet. Elverums Martin Brekke gikk i bakken i en løpsduell med HamKmas Aziz Idris. En meget billig straffe til Elverum. Straffesparket ble sikkert satt inn av Kent Håvard Eriksen.
Begge lags trenere var helt enig i at det var en billig straffe.
- Det blir bare dumt og dømme straffe i en slik situasjon, sier HamKams trener Vegard Skogheim.
Elverums trener Kevin Knappen var helt enig.
- Jeg oppfatter at vi fikk en meget billig straffe. Jeg hadde blitt utrolig skuffet om vi hadde fått en slik straffe mot oss, sier Knappen.
Etter 65 minutter økte Elverum ledelsen. Et godt innlegg fra Kent Håvard Eriksen, satte Martin Brekke kontant i nettet med pannebrasken.
Elverum rakk ikke og juble før reduseringen var et faktum. Viktor Adebahr fikk kranlet ballen over streken. Det ble ville diskusjoner om ballen var over streken, men asistentdommeren var ikke i tvil.
HamKam presset Elverum bakover på banen og produserte nok sjanser til å redusere nok en gang.
HamKams beste spiller, Emil Dahle fikk æren å sette inn 2-2-målet.Elverums Peder Nersveen traff en medspiller på en klarering. Ballen gikk til Emil Dahle som ikke gjorde noen feil alene med Elverums keeper Fredrik Tervaniemi.
På slutten av kampen hadde begge lag flere sjanser til nok et mål, men kampen ebbet ut og poengdeling.
Skulle Elverum overleve i divisjonen, var bare tre poeng godt nok.
På Corner-TV sa trener Knappen.
-Vår eneste mulighet nå er vel om Follo går konkurs, noe jeg selvfølgelig ikke håper. Det ser unektelig stygt ut for oss nå. Vi har tapt mange jevne kamper, noe som ikke holder på dette nivået, sier Kevin Knappen.
Også HamKam skulle hatt tre poeng, om oppryksdrømmen skal holdes oppe.
-Det blir bare tettere og tettere om de fire kvalikplassene. Det er langt fra kjørt, sjøl om vi bare fikk med oss et poeng i dag i dag, sier trener Vegard Skogheim.

 

Kongsvinger møter Hødd hjemme på Gjemselund i kveld. Et vanskelig oppgjør for glåmdølene til å kapre alle tre poengene, men med seier her, og HamKam-seier mot Elverum, kan de sammen sende elverumsingene ned i 2.divisjon, hvor de neste år kan møte både Brumunddal og Nybergsund...
Men Kongsvinger-seier mot laget som troner på tredjeplass i serien skal holde hardt tror vi.

Serierunden:

Sandefjord-Strømmen (i dag), Kristiansund-FFK (16.00), Elverum-HamKam (16.00), Ranheim-Follo (16.00), Ull/Kisa-Bryne, KIL-Hødd, Mjøndalen-Stabæk, Glimt-Vard (mand).
 

Se hva ekspertene mente før kampen:

Se hva ekspertene mente i pausa:

Se hva ekspertene mente etter kampen:

Følg kampen direkte her!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.