Administrativ leder i HamKam, John Anders Rise, er glad for å ha fått på plass appen, som er utviklet av AlphaEntrance i samarbeid med HamKam. Robert Ulven Kvålshagen blir innholdsansvarlig.

- Vi er veldig fornøyde med at vi nå kan lansere appen. Den gir oss muligheter på flere plan, og vi kommer tettere på publikum. Alle bruker telefonen sin, så at vi får samlet all info i denne appen, blir veldig bra, sier John Anders Rise.

Se også: "Vant" 13-3 på cornere og 12-6 på skudd

Gir mange muligheter

Appen gir mulighet for billettkjøp, nyheter, lagoppstilling, kampprogram og flere andre muligheter:

- Det viktigste blir egentlig at man kan kjøpe billett i appen. Det gjør det veldig enkelt for publikum å komme seg på kamp. Det skal også bli mulig med sesongkort og lignende inne i appen. Det vil gjøre det enklere for blant annet bedrifter, forteller han.

Det skal også bli gode muligheter for samarbeidspartnere å markedsføre seg gjennom appen. Det jobbes med steg for steg, og de ønsker innspill hvis folk har gode idéer.

Håper folk bruker den

Nå håper Rise at folket laster ned appen og begynner å bruke den. 

- Nå må vi få det ut til folket, og få folk til å bruke tjenestene inne i appen. Vi skal oppdatere den ofte og mye slik at den blir veldig interessant og slik at folk trykker seg inn på den. Det skal være mange muligheter inne i appen slik at folk kan engasjere seg og selv være involvert. Det blir enda mer personlig for folk i forhold til klubben, og man kan komme enda tettere på oss, forteller Rise.

Se også:Benekter at spillerne er blitt blaserte

Daglig leder i AlphaEntrance, Tore Løvås, forteller om prosessen: 

- Vi kom med idéen i fjor høst, og nå har vi jobbet med ideen frem til lansering. HamKam har et veldig potensial, og engasjerer mange, så jeg håper appen skal hjelpe til med å få frem noe av det, forteller Løvås til HA.

Appen kan lastes ned ved å sende HamKam til til 2345, eller ved besøk i Appstore og Google Play.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.