(HamKam - Elverum 0-0)

Lørdag skrev HAs sportsredaktør Rune Steen Hansen at Elverum-målvakt Fredrik Tervaniemi var lagest svakt punkt:

Kommentaren ligger til høyre i artikkelen

I dag vartet han opp med flere elleville redninger. Da Ivar Sollie Rønning satte hodet på ballen på overtid, trodde alle at ballen skulle gå inn. Men målvakten fikk kastet seg bakover og slått ballen utover dødlinja.

- Den redningen gjør jeg egentlig aldri, men jeg hadde en god dag i dag, og det var deilig å se den gå utenfor, smiler Tervaniemi, som kom med et lite stikk til Steen Hansen:

- Du prøvde å psyke meg ut, men jeg gikk ikke på, sa han og lo.

Han forteller at han egentlig ikke brydde seg om kommentaren. 

- Jeg tenkte ikke på det da jeg spilte. Jeg tok det hele med et smil, men det er deilig å stilne ham. Rune er kaxig, gliser svensken. 

jaget scoring

Det sto 0-0 mellom etter de første 45 minuttene.

Elverum åpent best, men etter 21 minutter ble laget redusert til ti spillere. Saihou Jagne løp inn i bakrommet, og han ble felt av Erlend Eggen Persgård - som ble sendt i dusjen.

Like etterpå fikk Truls Jevne Hagen en scoring annullert, og den situasjonen irriterte Kevin Knappen.

På tampen fikk HamKam en gigantsjanse til å score på en corner, men både tverrliggeren og en Elverum-rygg holdt HamKam unna goalen. 

enorme sjanser

HamKam hadde flere store sjanser til å punktere kampen i andre omgang, men uten å score. Både Ole Erik Midtskogen og Ivar Sollie Rønning kunne gitt Kamma ledelsen, men det ville seg ikke.

- Jeg forsøkte bare å gjøre meg så stor som mulig da Ole Erik fikk sjansen, og jeg lyktes med å få en hånd på skuddet, sier Tervaniemi. 

- Vi skaper nok sjanser til å vinne, og det er veldig surt og irriterende at vi ikke klarte det, sier HamKam-trener Kevin Knappen. 

HamKams lag (4-4-1-1): Emil Holst - Truls Jevne Hagen, Francois Yabré, Tobias Ødegård, John Anders Rise - Ole Erik Midtskogen, Franck Semou, Kristoffer Hagen, Emil Dahle - Ivar Sollie Rønning - Saihou Jagne.

Benk: Lars Jendal, Marius Bratberg Lund, Valentin Blaka, Simen Bolkan Nordli, Mathias Pedersen Aasand, Thobias Ndungu.

Les også
SPORT Lokalderby: Elverum har aldri slått HamKam på Briskeby, men søndag er de favoritter.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.