Hamar
Den faste treningsleiren på La Manga i Spania ligger allerede inne i planene. HamKam-gutta reiser dit 27. februar.
Nå kan det altså bli mer vintertrening i varmegrader for de grønnhvite fra 16. til 23. januar.

Trolig Barcelona

- Vi jobber med en ekstra treningsleir, og det ser ut til å bli Barcelona. Vi jobber med detaljene nå, og har det ikke 100 prosent i boks ennå, sier Svein Inge Haagenrud, og fortsetter:
- Det er snakk om en egenandel fra spillerne her. Det er mange andre klubber som gjør det på den måten. Det er også flere klubber som velger å dra på en treningsleir i januar, og vi har hørt mye positivt om det. Det handler også om å gjøre noe nytt, noe som kan ta gruppa videre.
Spillerne får muligheten til å ta med seg kjærester og koner nedover.
- Det skal være sosialt også, vi spleiser gjengen sammen.

Bryte opp vinteren

- Vi vil gjerne bryte opp vinteren, og komme bort fra kulda noen dager. Jeg regner med at det er gode treningsforhold. Vi skal trene godt, det blir ingen kamper under oppholdet, sier Haagenrud.
Planen er å reise nedover til sørligere strøk med 20 mann.
- Vi tar med oss noen yngre juniorspillere i tillegg.
HamKam starter opp igjen med fellestreninger mandag 6. januar.
- Vi skal bruke de ti første dagene til å komme skikkelig i gang. Det blir også relevante tester i starten.
HamKam skal på den årlige La Manga-samlingen i regi av Norges Fotballforbund fra 27. februar til 6. mars. Aktuelle motstandere der er Vålerenga, Hødd, Mjøndalen og Fredrikstad.
Treningskamper som er spikret: UllKisa på Jessheim 31. januar, Sogndal borte 7. februar og Mjøndalen borte 15. februar. 21. februar er det også planlagt kamp, men motstander er ikke klar. I tillegg venter Hønefoss borte i LSK-hallen 25. mars og Fredrikstad på Briskeby 30. mars.

13 på kontrakt

Per nå har HamKam 13 spillere på kontrakt: Lars Øvernes, Emil Holst, Truls Jevne Hagen, John Anders Rise, Håkon Aalmen, Emil Sildnes, Viktor Adebahr, Aziz Idris, Tore Andreas Gundersen, Daniel Bekkevold, Fredrik Sjølstad, Christophe Psychè (ny fra Kristiansund) og Kristoffer Hagen.
HamKam fikk nei fra Erik Lamøy (29), og jakter videre på en kantspiller.
Lamøy valgte å fortsette karrieren i Sandefjord.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.