• TAR INGEN SJANSER: HamKam stiller med bare 15 mann mot Hødd.
    FOTO: RUNE STEEN HANSEN.

Fra klokka 13.00 lørdag kan du følge kampen på h-a.no med levende bilder og med Bendik Eriksen som kommentator.

HamKam har reist til Ulsteinvik med bare 15 mann. Det skyldes noen småskader og at juniorene serieåpnet med seier 2-0 borte mot Fredrikstad torsdag. Det gjør at spillere som Sander Eng Strand, Mikkel Frankmo og Mathias Pedersen Aasand blir hjemme. Det samme blir Juan Manuel Cordero og Simen Nordli som begge sliter med småskader, men de er ikke verre enn at de skal bli klare til seriestart.

– Vi kunne tatt dem med, men vi tar ingen sjanser nå, sier HamKam-trener Kevin Knappen som er glad for at de skal møte så god motstand som Hødd nå ei drøy uke før det hele braker løs borte mot Asker.

HA-sporten tro HamKam stiller slik mot Hødd (4-2-3-1): Lukasz Jarosinski - Niko Mickelson, Francois Yabre, Ruben Guerro Alegre, John Anders Rise - Franck Semou, Truls Jevne Hagen - Petter Vaagan Moen, Ivar Sollie Rønning, Ole Erik Midtskogen - Kevin Beugre. Marius Bratberg Lund, Markus Solbakken, og Valentin Blaka er også aktuelle for spill mot Hødd.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.