HAMAR (h-a.no): Ansettelse av sportssjef har stadig vært et tilbakevendende tema i HamKam. Trener Vegard Skogheim ønsker det og daglig leder Finn Jul Paulsen har flere ganger ytret ønske om det samme.

Alle ser behovet, men det stanser som regel når det kommer til spørsmålet om økonomi.

– Jeg har lenge hevdet at klubben har behov for en sportssjef; en som kan styre det sportslige fra yngres og til topps, sier Finn Jul Paulsen til HA-sporten.

Tidlig i prosessen

– Når vi bygger opp organisasjonen, er det økonomien det stanser på, men en sportssjef vil være en langsiktig investering som vi vil få igjen for. Vi har en god dialog med yngres om prosjekter, og vi skal nå lage en strategiplan for å samarbeide enda bedre i framtiden. Sportssjef er ett av teamene der. Det gjelder også talentutvikling og markedsaktiviteter for å nevne noe. Foreløpig er vi tidlig i prosessen, men vi har mange positive diskusjoner i klubben for tiden, sier Paulsen som også har flere ønsker for HamKam. Han hadde gjerne sett en litt større administrasjon på Briskeby – uten at klubben skal gamble av den grunn.

Skogheim enig

Også Vegard Skogheim ønsker at HamKam kunne ha råd til en sportssjef.

– Vi har diskutert det i klubben; en sportssjef eller sportslig leder som kan holde i noen andre tråder enn de vi trenerne gjør. Akkurat nå har vi ikke en slik stilling, og da bruker jeg heller ikke energi på det jeg ikke kan gjøre noe med. Temaet er veldig greit, men for oss som jobber med det sportslige, er tidspunktet feil akkurat nå, sier Skogheim.

Ikke fornøyd

I HamKam er man ikke fornøyd med det som har skjedd sportslig den siste tiden. Finn Paulsen gjør det klart at det sportslige målet fortsatt er å bli blant de seks beste i serien.

– Det er overhodet ingen krisestemning selv om vi har tapt noen poeng, men vi må se på mulig forbedringspotensial. Det betyr selvfølgelig at vi må snu alle stener og få mer ut av det vi har. Vi har alle forbedringspotensial, sier Paulsen som daglig snakker med Skogheim om situasjonen i klubben.

 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00