Søndag kom nyheten om at Tynset-spiller Ole Erik Midtskogen hadde vraket Elverum og valgt HamKam.

Siden har klubbene forhandlet om en kompensasjon for den offensive midtbanespilleren. 

- Vi nærmer oss enighet med Tynset, og det trenger ikke å ta lang tid før vi er enige, sier Stein Arne Ingelstad til HA-sporten.

Østlendingen skriver at summen på overgangen kan havne mellom 50.000 og 100.000.

HamKam møter nettopp Tynset borte lørdag, og det er uvisst om Tynset-mannen er HamKam-spiller innen den tid, og det er også usikkert om han i det hele tatt vil være aktuell for kampen.

- Jeg kan ikke si sikkert hvilket lag han hører til lørdag, men han har slitt med kneet hele uken, så det er lite trolig at han blir spilleklar til den kampen, sier Ingelstad. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.