I en pressemelding fra klubben går det fram at partene nå er enige om detaljene knyttet til Haagenruds plutselige avgang som HamKam-trener 30. august. Timer etter det dramatiske bruddet var Chris Twiddy ansatt som klubbens fjerde hovedtrener for sesongen.

31. august ledet Twiddy HamKam i bortemøtet med Strømmen (1-6).

I pressemeldingen skriver klubben:

"- Vi er enige med Svein Inge om alle detaljer slik at begge parter nå kan gå videre, sier nestleder i HamKam fotball, Mari Skjærstad.

Styret tilbakeviser det inntrykk som måtte være skapt gjennom Hamar Arbeiderblads artikkel 1. september rundt oppfatning om Svein Inges lojalitet.

- Klubben anerkjenner den jobben Svein Inge har lagt ned for klubben både som spiller og på
trenersiden siden han kom til HamKam i 2001-sesongen. Styret er tydelige på at vi oppfatter at Svein Inge har vært en lojal medarbeider gjennom 13 år og fortjener stor takk for alle de timene han har lagt ned i klubbens tjeneste. Vi ønsker han lykke til videre, sier Skjærstad".

Hamar Arbeiderblads sportsredaktør Rune Steen Hansen avviser på sin side at HA-sporten har skildret forholdet mellom HamKam og Svein Inge Haagenrud på en feilaktig måte.

- Vi hadde, og har fortsatt, gode kilder på at styret i HamKam oppfattet Haagenruds reaksjon på ansettelsen av Chris Twiddy som illojal, men det er bra partene nå har kommet til enighet om avslutningen på arbeidsforholdet, sier Steen Hansen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.