I en pressemelding fra klubben går det fram at partene nå er enige om detaljene knyttet til Haagenruds plutselige avgang som HamKam-trener 30. august. Timer etter det dramatiske bruddet var Chris Twiddy ansatt som klubbens fjerde hovedtrener for sesongen.

31. august ledet Twiddy HamKam i bortemøtet med Strømmen (1-6).

I pressemeldingen skriver klubben:

"- Vi er enige med Svein Inge om alle detaljer slik at begge parter nå kan gå videre, sier nestleder i HamKam fotball, Mari Skjærstad.

Styret tilbakeviser det inntrykk som måtte være skapt gjennom Hamar Arbeiderblads artikkel 1. september rundt oppfatning om Svein Inges lojalitet.

- Klubben anerkjenner den jobben Svein Inge har lagt ned for klubben både som spiller og på
trenersiden siden han kom til HamKam i 2001-sesongen. Styret er tydelige på at vi oppfatter at Svein Inge har vært en lojal medarbeider gjennom 13 år og fortjener stor takk for alle de timene han har lagt ned i klubbens tjeneste. Vi ønsker han lykke til videre, sier Skjærstad".

Hamar Arbeiderblads sportsredaktør Rune Steen Hansen avviser på sin side at HA-sporten har skildret forholdet mellom HamKam og Svein Inge Haagenrud på en feilaktig måte.

- Vi hadde, og har fortsatt, gode kilder på at styret i HamKam oppfattet Haagenruds reaksjon på ansettelsen av Chris Twiddy som illojal, men det er bra partene nå har kommet til enighet om avslutningen på arbeidsforholdet, sier Steen Hansen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00