Torsdag ettermiddag fikk Brumunddals daglige leder, Thor Iversen, utdelt 400 billetter til HamKam-Brumunddal av Kammas daglige leder, Stein Arne Ingelstad.

For hver solgte voksenbillett til kampen vil 100 kroner gå til HamKam, mens Dala får 50 kroner. Alle under 18 kommer inn gratis.

Planen er at dette skal være begynnelsen på et større samarbeid klubbene imellom.

– Vi trengte hjelp til å selge billetter til kampen mot Brumunddal. Vi ønsker å få flest mulig på kamp, og nå kan folk støtte begge klubbene ved å kjøpe billett å komme på kamp, sier Ingelstad.

– Jeg ble veldig positiv da jeg fikk telefonen fra Hamar. Det var en gledelig forespørsel og kanskje er dette starten på et større samarbeid, sier Iversen, som kan fortelle at billettsalget starter i Brumunddal allerede lørdag.

– Da står vi på stand i byen, og vi kommer til å selge billetter her på stadion også under neste hjemmekamp.

Selv om klubbene konkurrerer sportslig jobber de med flere tiltak som skal øke samarbeidet mellom klubbene utenfor banen. Nå håper de først og fremst på publikumsfest på Briskeby 30. august.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.