(Ull/Kisa - HamKam 0-0)

HamKam reiser hjem med en god porsjon selvtillit etter å ha vært det klart beste laget mot Ull/Kisa

Trener Kevin Knappen var tilfreds med hva spillerne hans leverte på Jessheim Stadion fredag.

- Jeg er fornøyd med prestasjonen, ikke resultatet. Vi er gode, finner mange veier til mål, har fire skudd i metallet, men får ikke ballen i mål. Vi gjør mye bra, men hadde dette vært en seriekamp, hadde jeg ikke vært fornøyd nå, sier han.

HamKam var langt bedre enn vertene i starten av oppgjøret, men uten å få uttelling.

- Vi var veldig gode den første halvtimen, men så var vi svake det siste kvarteret før pause, sier han.

 Prøvespillerne Mathias Adah Ogwuche spilte første omgang, mens Boubacar Soumana Hainikoye kom inn til pause, og han fikk en drøy halvtime på banen, før han ble tatt ut igjen.

- Adah løper mye og skaper ting i første, mens i andre blir det bare ødeleggende. Vi kommer ikke til å gå videre med noen av disse. Vi stopper nå, forteller Knappen.

Simen Bolkan Nordli, som hadde to treff i stolpen, var blant lagets beste spillere.

Knappen sier følgende om ham.

- Simen, med flere, gjorde en god kamp. Spillerne skal ha ros for at de klarte å finne Simen og sette ham opp, mens Simen viser fine touch og er skarp, sier han.

gode forsøk 

Kampen åpent jevnt. Men sakte, men sikkert tok HamKam mer og mer grep om oppgjøret.

Da matchen var et drøyt kvarter gammel, fikk Simen Bolkan Nordli ballen ute på venstresiden, dro seg inn og klinte til. Kula curlet unna målvakt Stefan Hagerup og traff stolpen og ut.

Minuttet senere var HamKam igjen på farten, og de fikk frispark på hjørnet av 16-meteren. Petter Vaagan Moen vektet frisparket perfekt, men traff utsiden av stolpen og ut.

Etter 29 minutter fikk prøvespiller Mathias Adah ballen på 16-meterstreken, dro seg inn og skjøt. Men kula gikk et lite stykke utenfor stolpen. 

Nordli var igjen på farten etter 34 minutter, men denne gangen reddet Hagerup med beinet. 

Etter 36 minutter var Ull/Kisa nære ved å ta ledelsen. Ole Kristian Langås utnyttet av Juan Manuel Cordero lå feilplassert og slo inn på bakre stolpe, der Ole Andreas Nesset fikk tid og rom til å skyte. Han så ut til å skyte forbi målvakt Lukasz Jarosinski, men Ruben Alegre kom seg inn på streken og reddet landsmannens svake opptreden. 

Vertene kom bedre med utover i omgangen, og på overtid fikk Langås en bra mulighet fra kloss hold, men forsøket ble blokkert av en Kamma-forsvarer.

Nordli-frispark

Kamma fortsatte å sette press på vertene, men igjen skulle stolpen stå i veien. Ole Erik Midtskogen gikk høyest i fetet, men ballen traff metallet og ut.

Etter 35 minutter knuste Jacob Egeris målvakten i lufta, men kula gikk i bue over tverrliggeren. 

Andreomgangen var ikke gammel da HamKam fikk frispark i god posisjon, der Nordli sto klar. Han siktet mot nærmeste kryss, men traff kun tverrliggeren.  

Nordli ble flott spilt gjennom etter 83 minutter, men forsøket hans ble stoppet av en rask Hagerup, som slo ballen ut til corner. 

HamKams lag (4-2-3-1): Lukasz Jarosinski - Nicholas Mickelson (Lars Brotangen fra 60.), Ruben Alegre, Jacob Egeris, Juan Manuel Cordero - Kristian Lønstad Onsrud, Peder Nersveen - Simen Bolkan Nordli, Ivar Sollie Rønning (Ole Erik Midtskogen fra 62.), Petter Vaagan Moen - Mathias Adah Ogwuche (Boubacar Soumana Hainikoye fra 46, Sander Eng Strand fra 78.) 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.