HamKam møter Sogndal hjemme på Briskeby i andre runde i cupen. Det blir helt sikkert et tøft og spennende oppgjør.

Kongsvinger skal opp mot Follo i sitt cupoppgjør, mens Elverum skal møte Bærum.

De to første kampene spilles 6.mai, mens Elverum spiller dagen etter.

1.runde i NM ble en fotballfest over hele Norge. Nå er kampene for 2.runde klare, der nye lag fra 2. og 3.divisjon tar imot lag fra Tippeligaen.

- Vårt hovedmål når vi setter opp andre runde er å få flest mulig oppgjør som skaper engasjement og interesse rundt om i hele landet. Kriteriene vi ser på er tidligere oppgjør, at lag ikke har møtt hverandre i NM de siste tre årene. Tippeligalagene skal spille borte, mens det er en miks på hjemme- og bortekamper hos OBOS-lagene. Så prøver vi å finne sportslige godbiter og lage gode publikumsopplevelser. Vi er overbevist om at dette oppsettet vil gi mange fotballfester over hele landet, sier Rune Pedersen

Her er kampene:

6.mai klokken 18.00: 

Kvik Halden – Fredrikstad
KFUM Oslo– Stabæk
Skeid – Odd
Kjelsås - Strømsgodset
Ull./Kisa – Strømmen
Eidsvold Turn – Lillestrøm
Kongsvinger – Follo
HamKam - Sogndal
Gjøvik/Lyn – Vålerenga
Raufoss – Hønefoss
Ørn Horten - Mjøndalen
Fram – Sandefjord
Notodden - Jerv
Arendal – Sandnes Ulf 
Vindbjart - Start
Sola – Bryne
Vard Haugesund – Brann   
Fyllingsdalen – FK Haugesund
Fana – Hødd
Åsane – Nest Sotra
Rødde – Levanger
Byåsen – Ranheim
Strindheim - Aalesund
Stjørdals/ Blink – Kristiansund
Mjølner – Bodø/Glimt
Senja – Tromsø
Tromsdalen – Finnsnes
Fløya – Rosenborg

7.mai klokken 18.00:

Varegg – Viking 
Træff – Molde 
Elverum – Bærum
Grorud – Sarpsborg 08

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.