HamKam møter Ull/Kisa borte mandag 2. april, mens nyopprykkede Notodden, som slo Fredrikstad over to kamper i kvaliken, gjester Briskeby 8. april.

HamKam gjester Kongsvinger på bortebane 16. mai, mens serieavslutningen er hjemme mot Ull/Kisa 11. november. 

- Det er en virkelig godbit. Det er mange som kommer til å dra dit, og jeg tror det blir en folkefest, sier Christian Gauseth til Eurosport. 

Obos 2018: Sjekk hele terminlisten her!

- Vi starter med to kamper fra lag i nærområdet, og det er bra for alle som er glade i HamKam, slik at de får muligheten til å se oss, sier Knappen.

Han tror laget har gode muligheter til å ta poeng tidlig.

- Jeg legger ikke altfor mye i terminlisten, men jeg tenker at det er en fin åpning for oss. Det er lag vi sikter på å skulle være på høyde med, og så får vi se hvordan det går. Det er mulig å ta med poeng der, sier han.

Selv om han er optimistisk, er han klar over at motstanderne også kan tenke det samme.

- Vi er nyopprykket, og de andre tenker nok også at det er mulig å ta poeng mot oss. Det må vi være klar over, sier han. 

- Nå er det lov til å drømme på Hamar, sier Gauseth. 

PS! Tidligere i dag ble det klart at Sandefjord-trener Lars Bohinen tar over Aalesund

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.